El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Aguirre: “El PP no fa demagògia amb la immigració”
  • CA

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha afirmat que el PP “no fa demagògia amb la immigració”. “Una altra cosa és que existeixin cultures que plantegin problemes molt greus, sobretot a les dones, i aquests fets han de ser denunciats, de manera que aprenguin a respectar la nostra legislació”, ha subratllat.

En un acte electoral a Tarragona, la lideresa ha afirmat que les grans regions “han sabut atreure, integrar i acollir” els nouvinguts i ha negat conèixer el polèmic vídeojoc en què la candidata del PPC a la presidència de la Generalitat, Alícia Sánchez-Camacho, disparava contra immigrants i independentistes, encara que ha reconegut “errors que s’estan corregint”.

25.000 entrades en una sola tarda al web del PPC

El web dels populars catalans, on estava penjat el polèmic vídeojoc dissenyat per les joventuts del partit, va rebre ahir a la tarda unes 25.000 visites, un allau d’entrades que va col·lapsar la pàgina i que durant avui només funciona a estones. Fonts del PP han apuntat que, normalment, el seu web té entre 500 i 700 consultes diàries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa