El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Aguirre diu que Madrid és la comunitat "més solidària d’Espanya"
  • CA

Esperanza Aguirre, presidenta de la Comunitat de Madrid, ha assegurat avui que la seva comunitat és la “més solidària d’Espanya”. Preguntada per la proposta de CiU respecte el concert econòmic, la popular ha contestat que Madrid aporta més que no rep i que la seva solidaritat l’afavoreix.

“A diferència d’altres formacions polítiques sempre he pensat que aquesta solidaritat afavoreix a Madrid” ha dit Aguirre abans d’assegurar que la seva comunitat no ha deixat de créixer ni tan sols aquest any “amb enormes dificultats”. Ha precisat que Madrid ha crescut quatre vegades més que el conjunt de l’Estat espanyol.

La presidenta madrilenya ha fet aquestes declaracions abans de participar en el tancament de campanya a la Generalitat del seu partit en un míting a Cervera per donar suport a la candidata Dolors López. Allà ha fet una crida perquè els catalans votin un Govern “que no es fiqui tant a les nostres vides, que no ens digui què hem d’esmorzar”.

Reclamarà els bitllets del TAV

Aguirre ha explicat que demanarà la devolució del seu bitllet del TAV Madrid-Lleida i del dels seus tres acompanyants, 460 euros en total, perquè el tren s’ha endarrerit mitja hora a causa d’una avaria. “El Partit Popular de Madrid té molt pocs diners, demanarà la devolució, és un dineral, venim quatre”, ha afirmat Aguirre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa