El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’acte de Puigdemont a Perpinyà fa perillar una fira de gats i gossos
  • CA

L’acte del Consell per la República a Perpinyà, previst per al 29 de febrer, està desbordant la ciutat, segons informacions aparegudes a la premsa local. La previsió dels organitzadors és que a la ciutat nord-catalana s’hi puguin arribar a aplegar més de 85.000 persones. El diari L’independant publica aquest dimarts, coincidint amb el dia en què s’ha anunciat la dimissió de la delegada del Consell a Catalunya Nord, Júlia Taurinyà, que l’acte on es presentarà l’eurodiputat de JxCAT Carles Puigdemont està representant un maldecap pels organitzadors d’una fira de gats, organitzada per Animaliade’s, que té previst celebrar-se el mateix dia i al mateix lloc.

Segons explica el diari local, els organitzadors d’aquest esdeveniment temen per si finalment es veuen obligats a cancel·lar la trobada i la incertesa també posa en perill la seva continuïtat.

La trobada del Consell per la República, on compareixeran Puigdemont i altres membres del Consell per la República, tindrà lloc en un aparcament del Parc de les Exposicions de Perpinyà. Segons va explicar Taurinyà a ‘El Món’ el passat 18 de gener, les autoritats locals havien ofert totes les facilitats perquè l’acte es pogués celebrar. Taurinyà ha al·legat en una piulada a Twitter que abandova el càrrec per diversos motius, des d’ideològics fins a qüestions de salut. ‘El Món’ ha contactat amb la ja exdelegada, que ha declinat fer declaracions explicant que “bona gent del Nord segueix fent el possible perquè l’acte sigui un èxit”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa