El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Abascal acusa el govern espanyol de ser una “catàstrofe” per a la vida
  • CA

El líder de Vox, Santiago Abascal, ha acusat el govern espanyol de ser una “catàstrofe per a la vida” i ha advertit a l’executiu de Sánchez que “no podrà eludir l’acció de la justícia”, encara que “utilitzi totes les seves eines”. Durant la seva intervenció al Congrés, també ha acusat l’executiu de pactar amb ETA i els independentistes i de ser una sucursal de “progres milionaris” i de “progres narcocomunistes”. “Hauran de respondre per la destitució del coronel i per haver suspès els drets dels espanyols”, ha dit, tot afegint que no demanen la dimissió de Marlaska perquè volen “la de tot el govern”. Abascal també ha afirmat que el govern espanyol es comporta com “una màfia” però que “els espanyols els han perdut la por”.

Durant el seu discurs, ha tornat a acusat l’executiu de Sánchez de milions de morts per “sectarisme” i “negligència criminal”. En aquest sentit, ha dit que estan pactant amb “els enemics d’Espanya: ETA, el PNB i ERC”. Aquells, ha afegit, que “l’únic que els importa és que Espanya s’enfonsi i que han aprofitat la pandèmia pels seus propòsits de divisió i destrucció d’Espanya”.

Abascal també ha acusat Sánchez i Iglesias de fer una crida a l’odi i a la violència i ha defensat les acusacions de la diputada del PP, Cayetana Álvarez de Toledo, que va afirmar que el vicepresident era fill d’un terrorista. També ha afirmat que les “acusacions de golpisme” que Iglesias va fer en referència al seu partit són per “desviar l’atenció de les seves responsabilitats criminals” i ha afirmat que creu que “Iglesias desitjaria una guerra civil”.

El líder de Vox ha qualificat de nou l’Ingrés Mínim Vital de “cartilla de racionament” i ha afirmat que provocarà un allau d’immigració il·legal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa