Ábalos: "No es normal que Torrent digui que es pot discutir sobre qualsevol cosa"

El ministre en funcions respon al president del Parlament que "ja aposten" per fer política

El secretari d'Organització del PSOE i ministre de Foment en funcions del govern espanyol, José Luis Ábalos, ha dit aquest dijous a Lleida que "no és normal" que Roger Torrent digui que al Parlament es pot discutir "sobre qualsevol tema". Ha assenyalat que, segons el funcionament de la cambra, les iniciatives s'han d'admetre en funció de si compleixen o no contravenen "determinades qüestions". D'aquesta manera, el ministre en funcions ha respost al president del Parlament, que aquest dijous ha reivindicat que no es pot convertir la Mesa en un "organisme censor" després de l'advertiment que li ha fet el Tribunal Constitucional. Ábalos ha afegit que Torrent té unes obligacions polítiques però també legals i que, per tant, ha de respectar i acatar les decisions judicials.

Pel que fa les paraules de Torrent en què insta la Moncloa a "fer política" en lloc d'optar per la via judicial, Ábalos ha subratllat que d'això se'n diu "diàleg" i que "ja hi aposten". El ministre espanyol ha participat aquest dijous en un acte de precampanya a Lleida.

 
 

Comentaris (14)
Albert Fa 4 mesos
I "aquestes determinades qüestions" m'imagino que les dicta ell no?. Es a dir nomès es pot parlar del que a ells els doni la gana. Espanya és una de les democràcies més avançades d'Europa.... doncs com deuen d'ésser les demès no tan avançades !!
Ñòrdor és feixisme Fa 4 mesos
és clar que no, en un estat autoritari o dictatorial no pot discutir-se sobre qualsevol cosa, només de les que sa graciosa Majestaz i els partits del Régimen Neofeixista Espanyol tinguin a bé proposar.
Autonomia Fa 4 mesos
Per aquesta qüestió han engarjolat Carme Forcadell I és que, siguem realistes, no ens donen més poder que a una autonomia d'España. Tarradellas no va restituir la Generalitat republicana. Va ser una nova versió de submissió.
Lluis Fa 4 mesos
Quina merda de país això és Espanya , atado y bien atado tots són uns franquistas borbons lladres mafiosos i mafiosos .Marxem ja ,que això explotarà als seus nassos
GAVANENC Fa 4 mesos
Llavors perquè serveix un Parlament? Per parlar del que vulgui el TC ?
Inde Fa 4 mesos
¡Atentos!,solo se puede hablar de futbol
Arxi Fa 4 mesos
El que no és normal és que un polític de un país que diu que és una democràcia (no s'ho creu ni ell), digui que en un Parlament.no es pot parlar de tot..alerta amb els sociates, són llops amb pell de xai..
fideli Fa 4 mesos
un altre mafiós
Fat Boy Fa 4 mesos
Naturalment. Nomes es pot discutir d'allo que al senyor Abalos li surti de les gonades. Com amb el Franco.
A Catalunya manem els catalans. Fa 4 mesos
Sí que s'ha de poder discutir de tot el que convé a Catalunya. Si això no va bé als espanyols, que mai els hi va res bé, que es fotin. A Catalunya no podem dependre més de ganduls i d'ineptes, que no estan capacitats per dissenyar el nostre futur ni volem que ho facin.
Cémoi Fa 4 mesos
Un socialista dient que, en un parlament d'un país democràtic, no és pot parlar de tot. Què fort!!
D'on no n'hi ha no en raja Fa 4 mesos
Clar és la diferència entre la democràcia catalana i la dictadura espanyola
Victor Fa 4 mesos
No hi ha res a fer. No entenen com funciona una democràcia ni ho entendran mai.
Carlos Fa 4 mesos
A la que teniu poder tots us torneu franquistas i llepaculs Borbón, Made un Spain