El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
A Duran no li agraden ni els orgasmes ni les orgies
  • CA

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran, considera “groller” el vídeo promocional del PSC elaborat per la Joventut Socialista de Catalunya, en el qual s’equipara votar a José Montilla amb l’arribada del clímax, i ha assenyalat que la mobilització de l’electorat s’aconsegueix amb propostes “serioses”, no parlant d'”orgasmes i orgies”. En declaracions als periodistes en els passadissos de la Cambra baixa, el líder d’UDC ha subratllat que, amb aquest tipus de vídeos, no s’aconsegueix mobilitzar a l’electorat, més aviat al contrari.
 
El candidat de CiU a la Presidència de la Generalitat, Artur Mas, s’ha referit al mateix vídeo i ha replicat que CiU no està per “ximpleries” i no necessita vídeos amb orgasmes per sobresortir en campanya. “Altres partits per sobresortir, o han de fer anuncis amb orgasmes, o han de posar-se tovalloles-en referència a Alternativa de Govern- o han d’anar mig despullats.
 
Camacho ho considera un insult

La presidenciable del PP, Alícia Sánchez Camacho, creu que l’anunci dels socialistes “atempta contra la dignitat de les dones”. En un acte a la Barceloneta, Camacho ha considerat inacceptable “que la dona sigui instrumentalitzada i s’afecti la seva dignitat” amb fins electorals.

Per altra banda, el candidat d’ICV-EUiA, Joan Herrera, ha fet broma assegurant que veu “difícil tenir un orgasme votant qualsevol dels candidats, jo inclòs”, quan se li ha preguntat sobre el vídeo i ha acusat els socialistes de ser “frívols”, però ha assegurat que en cap cas es pot comparar amb el videojoc “macabre i terrible” fet per les Noves Generacions del PP dies enrere.

Ridao demana propostes

I, el republicà Joan Ridao s’ha referit al vídeo socialista en termes similars als convergents: “La grolleria i la barroeria, no només aplicada als polítics sinó també als opinadors en alguns mitjans de comunicació, no contribueixen gens a acostar la política i la vida pública a la gent”, ha resumit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa