El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
2.000 madrilenys cedeixen els balcons a Errejón i Carmena per posar-hi cartells
  • CA

Més de 2.000 persones s’han registrat fins ara per oferir els seus balcons a Más Madrid per col·locar els seus cartells electorals i banderoles després de l’exclusió als espais de propaganda electoral gratuïta per decisió de la Junta Electoral de la plataforma de l’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, i l’aspirant a la presidència de la Comunitat, Íñigo Errejón.

 

A més, des de la plataforma han demanat disculpes perquè el “desbordament de participació en aquesta iniciativa” els impedeix atendre totes les peticions de materials al moment de rebre-les. “Els nostres voluntaris no donen abast davant tanta demanda, però atendrem tots i totes al més aviat possible”, han assegurat. En menys d’una hora des del seu llançament aquest divendres, la iniciativa va aconseguir sumar més d’un centenar d’oferiments. En el seu compte de Twitter, l’alcaldessa i candidata de Más Madrid ciutat, Manuela Carmena, va destacar els més de cent balcons que s’han ofert “en només una estona”.

 

“Gràcies als madrilenys i madrilenyes que presten la seva llar per donar suport a Más Madrid. Quina il·lusió i alegria!“, va assenyalar, a més d’adjuntar l’enllaç des del qual sol·licitar rebre la cartelleria de Más Madrid (https://participa.masmadrid.org/balcones).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa