El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
De l’11 al 13 de novembre, “l’acció més ambiciosa” del Tsunami democràtic
  • CA

L’endemà de les eleccions, 11 de novembre, i fins a dimecres 13 de novembre, Tsunami Democràtic preveu dur a terme la seva “acció més ambiciosa”. Així ho ha anunciat en un comunicat a les xarxes socials: “Preparem-nos per un 11S de tres dies. Mentre no hi hagi una solució política a l’exercici del dret a l’autodeterminació, la llibertat de presos, exiliats i represaliats i el lliure exercici de drets fonamentals, la gent continuarà mobilitzada i demostrant la seva força. Sigui quin sigui el resultat de les eleccions i les vegades que es repeteixin”. 

El comunicat explica que per participar en les jornades de l’11 al 13 de novembre “pots demanar-te festa a la feina almenys un dels tres dies, estar disposat a desplaçar-te pel territori i, si pots, a passar la nit fora”. També demana als participants que portin roba d’abric, bateries extra per al mòbil, queviures, sac de dormir, tenda de campanya i una actitud tenaçment noviolenta”. 

Tsunami Democràtic considera “molt important” que els ciutadans es descarreguin la darrera versió de l’app, que considera que “és la més segura contra els atacs”. I demana que es tingui a punt l’aplicació per a aquest dissabte, ja que es farà servir per enviar comunicacions i per “provar-la tècnicament”.
 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa