De l'11 al 13 de novembre, "l'acció més ambiciosa" del Tsunami democràtic

Demana als ciutadans que demanin com a mínim un dia de festa a la feina per a les mobilitzacions

L'endemà de les eleccions, 11 de novembre, i fins a dimecres 13 de novembre, Tsunami Democràtic preveu dur a terme la seva "acció més ambiciosa". Així ho ha anunciat en un comunicat a les xarxes socials: "Preparem-nos per un 11S de tres dies. Mentre no hi hagi una solució política a l'exercici del dret a l'autodeterminació, la llibertat de presos, exiliats i represaliats i el lliure exercici de drets fonamentals, la gent continuarà mobilitzada i demostrant la seva força. Sigui quin sigui el resultat de les eleccions i les vegades que es repeteixin". 

El comunicat explica que per participar en les jornades de l'11 al 13 de novembre "pots demanar-te festa a la feina almenys un dels tres dies, estar disposat a desplaçar-te pel territori i, si pots, a passar la nit fora". També demana als participants que portin roba d'abric, bateries extra per al mòbil, queviures, sac de dormir, tenda de campanya i una actitud tenaçment noviolenta". 

 

Tsunami Democràtic considera "molt important" que els ciutadans es descarreguin la darrera versió de l'app, que considera que "és la més segura contra els atacs". I demana que es tingui a punt l'aplicació per a aquest dissabte, ja que es farà servir per enviar comunicacions i per "provar-la tècnicament".
 

 

Comentaris (6)
jg Fa 2 mesos
y una actitud tenazmente noviolenta? entonces no salis en los telediarios....si ya lo dijo la Paluzie...y tenia razón...
vendetta Fa 2 mesos
cenmsura no siusplau port aeroport frontera am espanya am aixo sera suficient ep y indifenidament
vendetta Fa 2 mesos
port aeroport, frontera am espanya al sud i a lfraga am aixo tindrem prou
Diana Fa 2 mesos
Tsunami no feu com els polítics i ens decebeu !!
Marta Fa 2 mesos
Doncs ho farem. La veritat que han estat massa calladets per "no molestar" en campanya electoral i això era molt preocupant. Per una ideia bona que tenim a Catalunya contra els dictadors d'Espanya i no la sabrem aprofitar tampoc???? Al final fareu com la falta d'unitat dels polítics venuts
Xani Fa 2 mesos
Tsunami molesta molt als feixistes d'Espanya així que tots som Tsunami!!