El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
X-Men: Días del futuro pasado: Superherois carregats de màgia cinematogràfica
  • CA

Els primers minuts de la nova entrega de la saga X-Men presenten ja una potent artilleria de màgia cinematogràfica capaç d’atrapar tots els nostres sentits a la pantalla fins als crèdits finals.

Darrere les càmeres, tornem a trobar Bryan Singer (The Usual Suspects), el cineasta que va dirigir les dues primeres entregues i que reemprèn ara la tasca amb una ambiciosa producció on la intensitat apareix multiplicada respecte de les seves predecessores. Fent ús d’un gran domini visual que hipnotitza la mirada de l’espectador des d’un pròleg espectacular, Singer orquestra aquesta nova aventura dels famosos mutants creats per Stan Lee i Jack Kirby a la dècada dels seixanta; una interessant proposta de cinema d’evasió de qualitat que amplia la seva riquesa dramàtica amb aquesta entrega mentre promet ja la propera pel 2016: X-Men: Apocalipsis.

Des d’una atractiva estructura narrativa que ens convida a viatjar en el temps i amb una dosificació molt aconseguida de les escenes d’acció (articulades constantment al servei de la història), la pel·lícula reuneix els personatges de la trilogia original amb els d’X-Men: Primera generación per, des del passat (dècada dels setanta), evitar un futur terrible (any 2023) per a l’espècie mutant.

Personatges emblemàtics, efectes especials excepcionals, un elenc d’actors magnífics i un ritme que gairebé no deixa temps ni per respirar són alguns dels ingredients d’aquesta gran pel·lícula de superherois que reuneix altes dosis de fantasia, intriga, emoció i acció.

X-Men: Días del futuro pasado

Títol original: X-Men: Days of future past
USA, 2014.
Direcció: Bryan Singer.
Guió: Simon Kinberg (basat en un argument de Jane Goldman i Matthew Vaughn).
Actors: Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy, Halle Berry.
Durada: 132 minuts 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa