Wait and see

"Només podem avaluar les decisions polítiques a curt termini analitzant el que en queda un cop baixa el soroll"

Comencem molts l’any amb el regust de l’eufòria d’una batalla guanyada per la sentència del TJUE; de l’enuig perquè Oriol Junqueras i la resta de presos polítics i exiliats no han pogut celebrar aquestes festes a casa; del fastigueig per la persistència del “sostenella y no enmendalla” de la política (sigui de polítics, de jutges o de fiscals) per gònades; de l’amargor de retrets pels moviments relatius a la investidura de Pedro Sánchez.

Igual que defenso que les bones decisions polítiques a mitjà-llarg termini són les que ens serveixen comunitàriament, les que sumen, les orientades a la resolució de problemes, les basades en evidències i en l’interès general, sóc de les que crec que només podem avaluar les decisions polítiques a curt termini analitzant el que en queda un cop baixa el soroll, l’efervescència, la legítima controvèrsia; segurament perquè ben pocs tenen la capacitat per fer-ho a priori i encertar i perquè massa sovint les pròpies fílies i fòbies pesen massa en calent. Si han estat escuma o una fugida endavant contingent o partidària o si han resultat estratègiques o palanca de canvis en positiu. I en quina mesura.

 

Començo el 2020 amb més ganes que mai de serenor; d’anàlisi de costos, beneficis i oportunitats; de pèrdues i de guanys. De justícia i d’honestedat. Wait and see. O no.

  

 

Comentaris (8)
Narcís ( l'únic soroll malmesclador i destructiu ve i vingué sempre de país entrat a matadegolla ! ) Fa 1 mes
En què quedem ? Els efectes/ resultats àdhuc conseqüències ' a curt, a mitjà o a llarg terme ' ? PD : esperar a veure com no acompliran res de res .. si PSOE fos mínimament d'esquerres parlaria clar i català a sos espanyols ( ara que tenen els mitjans de RTVE ) tot dient-los la veritat de tanta falsedat, infàmia, injúria i injustícia llançada contra Catalunya !
No sou de fiar a ERC Fa 1 mes
Ens vàreu enganyar amb el referèndum, ens vàreu enganyar en les eleccions del 21D amb el conte de restituir el govern, ens vau enganyar no investint Puigdemont, heu enganyat els socis de govern en la negociació amb el PSOE. Per què hauríem d'esperar alguna cosa digne de vosaltres?. Si la cagueu amb el PSOE ( que està cantat) assumirem alguna responsabilitat per tantes mentides?
ERC, Esglesia, Religio i Catecisme per adorar al nen Oriolet adoptatpel psoe.155 Fa 1 mes
Aquesta nazional.socialista em recorda al carallot-rovira, quina cosa mes ridicula, inculta i paleolitica espanyola. Tarda, la vella nazionzlal.socialista per un gal contra els catalans pactat amb el sanchez i els dependistes racials d"erc.españa
Als botiflers que se'ls endugui el vent Fa 1 mes
Au Simó que ja no enss mamem el dit de faa temps que se us veu el llautó a tu ia las teus. Ara a escampar per les ràdios i les teles, tu, el Sol, la Moliner, etc, etc., el "gvran acord" que heu assolit passant per sobre del mandat de l'1 O.
Jo Fa 1 mes
Es diu cobardia. Amb el pais que t´ha envait i et te colonitzat no hi ha res a parlar. Se li fa la guerra pels mitjans que es puguin fins fer lo fora del teu pais. A veure nens i nenes que está dispossat a jugarse els diners i la vida pel seu pais????
wait and see ? Fa 1 mes
Definitivament es sí, fins a la jubilació enredant i marejant, aguantant la cadira i la menjadora, quin cinisme !
Fat Boy Fa 1 mes
La creença irracional de que els catalans podem conviure amb els espanyols ratlla en lo patologic. Nomes els jueus creients, despres del que va passar a la 2a guerra mundial, tenen una patologia pitjor que la nostra.
El ramat canvia de pastor, del orolet al gal.sanchez.155 Fa 1 mes
Rendida i psoehipnotitzada, la il.lusio d'enviar als independentistes a ajudar al GAL.SANCHEZ.155. Ves a resar, psoe,espanyolista d'erc, fem nazional.socialista espanyol