El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Valls i els neofalangistes, amics dels seus amics
  • CA

Cal fer-ho tot per barrar el pas al Front Nacional a totes les regions“, deia l’aleshores primer ministre socialista de la República Francesa davant d’unes eleccions regionals. És més, reclamava la mateixa fermesa per part de la dreta republicana. No es tracta d’una opinió aïllada de Manuel Valls. De fet, el seu argument per retirar el suport al candidat socialista, Benoît Hamon i, per contra, fer pública la seva preferència pel centrista Emmanuel Macron va ser el mateix: “Davant l’amenaça que representa l’extrema derecha no es pot assumir cap risc“. Al Partit Socialista no els va fer cap gràcia.

 

Però -paradoxes de la vida política- ara Valls contempla, perplex, com el líder del seu nou partit, Albert Rivera, no té cap problema en acceptar unes negociacions amb els neofalangistes de Vox per repartir-se la Junta d’Andalusia. De fet, Rivera ha arribat a dir que seria “irresponsable” no dialogar amb l’extrema dreta. I, mentrestant, el líder de Vox es diverteix a Twitter referint-se a Valls com a “Manolo” i enviant-lo a pastar fang: “Vete a Martinica o algo“.

 

Vox és l’extrema dreta descarada que s’ho passa bé trolejant l’extrema dreta dissimulada i corrupta i els socialistes de la porta giratòria i els EROs. L’espectacle només acaba de començar i ja hi ha un turista francès escandalitzat.

 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa