Unitats de país

"El mandat dels electors és més clar que mai. La majoria independentista té la legitimitat d'origen a l'1-O i ha de projectar la República cap a la seva plenitud"

Ara ja es pot dir amb totes les lletres: l'estratègia Puigdemont era encertada. Els catalans han votat independència però també unitat, i restitució del Govern legítim. La inesperada victòria de la llista del president ho certifica. El model és l'Executiu exiliat, no aquesta campanya electoral amb desconfiança entre els dos partits independentistes majoritaris.

 

Aquest estil unitari és el que ha volgut mantenir de totes totes el president Puigdemont, fins al punt de canviar-li el nom al partit per concórrer a les eleccions. I precisament aquest premi a la unitat segurament ha estat una de les causes de la davallada que ha patit la CUP, a qui els catalans no semblen pressuposar una gran capacitat de negociació i pacte.

 

 

El mandat dels electors és més clar que mai. La majoria independentista té la legitimitat d'origen a l'1-O i ha de projectar la República cap a la seva plenitud... Entre tots.

 

Comentaris