Toros a Barcelona

"S'ha sabut que hi ha qui ha pagat 6.400 euros per dues entrades per anar a veure José Tomás a Barcelona. No hi puc posar la mà al foc, però possiblement sigui el preu més alt del que es té constància pagat per un espectacle"

De Barcelona se'n parla aquests dies a mig món per dues coses principalment: per l'inici de la gira mundial d'U2 a la ciutat –multa inclosa- i per la cursa de braus de diumenge que ve. Segurament la cursa no els interessa ni gens ni mica a molts dels que en parlen, però ha ocupat un espai en l'anecdotari dels mitjans de comunicació quan s'ha sabut que hi ha qui ha pagat 6.400 euros per dues entrades per anar a veure José Tomás a Barcelona. No hi puc posar la mà al foc, però possiblement sigui el preu més alt del que es té constància pagat per un espectacle i/o esdeveniment a Catalunya i a Europa. La paradoxa és que això passa a una ciutat que s'ha declarat anti-taurina i tot just setanta dues-hores després que el Parlament del país hagi començat a tramitar la Iniciativa Legislativa Popular que prohibir les curses de braus.

Personalment no he anat mai ni m'hi veuran en una plaça de toros tot i que no estic a favor de prohibir les curses de braus, però encara estic menys a favor de fer el ridícul.

 
 

Comentaris