Saura sorteja viatges

"Les diferencies entre la capacitat política del govern i les institucions catalanes i les de l'Estat és, de vegades, abismal. Però, calia fer-ho tant evident?"

La notícia és verídica, no es tracte de cap acudit: a partir d'avui mateix tot els conductors/es de menys de trenta anys que passin un control d'alcoholèmia i no donin positiu s'emportaran de premi un carnet del Club Tres C i entraran en un sorteig per anar a fer un curs d'anglès a Irlanda. O sigui que ara en lloc de fugir dels controls hi haurà qui els anirà buscant a veure si té més d'una opció de que li toqui el premi. Aquesta curiosa iniciativa la va presentar ahir amb la màxima solemnitat el conseller d'Interior, Joan Saura.

Poca estona abans el Congrés dels Diputats havia aprovat la nova llei de Trànsit, una norma que, entre altres coses, actualitza el model de sancions i inclou importants modificacions sobre el pagament, la retirada dels punts o els marges de permissivitat en la velocitat màxima.

És evident que les diferencies entre la capacitat política del govern i les institucions catalanes i les de l'Estat és, de vegades, abismal. Però, calia fer-ho tant evident

 
 

Comentaris