Ros, l'heroi de 13TV

"La caverna mediàtica porta temps buscant una base social a l'unionisme i Ros sembla entestat a proporcionar-la-hi. Ni que sigui des del saló de plens i amb la boca petita"

Tota l'autonomia que intenta guanyar Pedro Sánchez respecte al PP en matèria social la perd el PSC en l'àmbit nacional. A Catalunya, els alcaldes socialistes estan sotmesos a una pressió brutal perquè col·laborin en la lluita contra el referèndum de l'U d'Octubre, una batalla que encapçalen Mariano Rajoy i el Tribunal Constitucional que, certament, amenaça amb deixar sense oxígen els molt soferts comandaments territorials del PSC.

 

Per això l'excatalanista Àngel Ros ha passat a ser l'heroi de 13TV, un canal en el qual els tertualins destaquen -dia sí, dia també- la "valentia" de l'alcalde de Lleida que, segons ells, s'ha atrevit a oposar-se, públicament, a l'hegemonia independentista. La caverna mediàtica porta temps buscant una base social a l'unionisme i Ros sembla entestat a proporcionar-la. Ni que sigui des del saló de plens i amb la boca petita.

 

 

L'unionisme català ha aconseguit una certa rendibilitat electoral -minoritària, però vistosa- tot i que no és capaç de treure una quantitat significativa de manifestants al carrer. Per això aquesta feina d'oposició a l'independentisme majoritari es fa des de les institucions. Tant se val el Tribunal Constitucional com l'Ajuntament de Lleida, la qüestió és trobar personatges sense escrúpols polítics que actuïn en contra dels ciutadans d'aquest país. I Ros ni tan sols s'ho cobra car.

 

 

 

Comentaris