El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Quines sèries no et pots perdre abans d’acabar l’any?
  • CA

S’acosta el Nadal i amb ell dies lliures per gaudir dels nostres hobbies… i quin pla millor per a un serièfil que passar-los veient sèries? Per facilitar-vos la tasca us proposaré sèries que estan tenint molt d’èxit i que, segurament, us faran recordar per què us agraden tant. Comencem!

 

Dark

La nova aposta de Netflix pel que fa a sèries té gust alemany. És la primera sèrie produïda per la plataforma nord-americana en terres germàniques. ‘Dark’ té algunes semblances amb la hiperconeguda ‘Stranger Things’ però va més enllà i no es quedarà en les aventures d’un grup d’amics sinó que el fatídic desencadenant farà sortir a la llum les relacions entre quatre famílies, on res és el que sembla. No és on sinó quan.

 

Born to Kill

Aquest desembre, Movistar estrena una de les sèries de més èxit al Regne Unit, la segona més vista de 2017. ‘Born to Kill’ és un thriller psicològic de quatre episodis que explora la ment inquietant d’un adolescent que mira de reprimir els seus impulsos desadaptatius. El que podria ser una actitud conflictiva amaga un psicòpata en potència amb un inesperat i fred impuls per matar… Mentrestant, la seva família i amics no són conscients del que és capaç de fer.

 

The Marvelous Mrs. Maisel

‘The Marvelous Mrs. Maisel’ és una comèdia dramàtica ambientada a la dècada dels 50 i que té com a protagonista Midge, una mestressa de casa jueva la vida de la qual no l’omple i que està buscant alguna cosa que la motivi. Després de conèixer un terrible secret que marcarà la seva vida per sempre, Midge decideix deixar-ho tot per intentar ser monologuista, un talent innat que descobreix fortuïtament que posseeix.

 

I aquí ho deixo. Ens veiem properament…

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa