Fa anys que menteixen sobre TV3, de la mateixa manera que calumnien l’escola catalana o els Mossos. Per això mai no donen cap dada concreta, ni ningú mínimament professional ha tingut els nassos -amb el conseqüent descrèdit- de fer un informe que sostingui alguna de les acusacions genèriques que es fan contra els mitjans públics d’aquest país. Saben perfectament que no enganyaran la societat catalana, però ho fan per aconseguir que l’opinió pública espanyola es mantingui majoritàriament en peu de guerra contra Catalunya.

 

No els importa TV3. El que volen és que a l’Espanya espanyola la gent es cregui el que ells diuen que fa TV3. Perquè això justifica dues coses: Primer, que els catalans no tenen ni criteri ni raó, sinó que un d’entre les dotzenes de canals que es poden sintonitzar als seus aparells els ha rentat el cervell. I, en segon lloc, això deixa les mans lliures a les elits del règim borbònic per aplicar una repressió exemplaritzant contra la disidència. La catalana, d’entrada, però la intimidació també val per a qualsevol altra oposició.

 

Els periodistes de TVE-Catalunya no poden elaborar les informacions polítiques a Sant Cugat. Han d’enviar les imatges en brut per a què les editin des de Madrid els comissaris polítics del PP. Ho han denunciat reiteradament fins i tot els professionals de Torrespaña, en un gest que els honora. I ara els pocavergonyes han decidit que TV3 es comandarà des de la Moncloa… En fi, no tenen ni idea del que és Catalunya, és evident. Però és que encara coneixen menys els meus companys de les redaccions de TV3, Catalunya Ràdio i l’ACN. Són gent professional, compromesa amb l’ofici i amb aquest país. I tenen el suport de la societat a qui serveixen. Ens agrada massa el futur com per permetre’ls fer-nos recular fins el No-Do. Força, companys, hi som tots.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa