Ningú al món mereix tant votar com els catalans

"La Guàrdia Civil i la policia espanyola han destrossat les portes de les escoles, han arrossegat la gent, han robat les urnes i les paperetes i han fugit miserablement"

Ara ja no es tracta dels independentistes, es tracta dels catalans. Avui a tots els pobles i a tots els barris, sense importar si són zones urbanes o rurals, el poble català -sí, el Poble Català- ha sortit al carrer, massivament, per exercir la democràcia. Aquella majoria silenciosa a què apel·len, cínicament, els polítics i mitjans de comunicació de Madrid ha volatilitzat, de cop, perquè sempre havia estat una entelèquia. No era una mentida més, era la gran mentida.

 

Contra aquests ciutadans l'Estat ha llançat els seus policies -armats amb porres i pistoles-, que han atacat, violentament, els centres de votació i les persones desarmades que els defensaven pacíficament. La Guàrdia Civil i la policia espanyola han destrossat les portes de les escoles, han arrossegat la gent, han robat les urnes i les paperetes i han fugit miserablement. Espanya és un estat policial i la seva violència, avui, és la notícia principal a tot el món.

 

 

L'atac a les escoles catalanes ordenat des de Madrid connecta, històricament, amb l'assalt de Barcelona del 1714. I ho fa amb el fil roig de la violència. No hi ha poble del món que mereixi votar més que els catalans. Quina gran República, amb aquests ciutadans.

 

Comentaris