El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Netejar i desinfectar, pobra Badalona
  • CA

L’intent d’enderroc de l’alcaldessa Dolors Sabater a Badalona és una operació miserable que no es pot camuflar rere l’excusa del context local, entre d’altres raons perquè Badalona és una ciutat massa important com per atribuir a reglatges de comptes veïnals el que són maniobres partidistes a la recerca del poder. El PSC, per tant, és el responsable únic del retorn al primer pla polític d’aquell PP que volia “netejar” Badalona. Potser perquè, en política, “netejar” és sinònim de “desinfectar”, el que indica que els socialistes catalans comparteixen alguna cosa més profunda que els joiosos selfies d’aquella manifestació que agermanava Borrell i Albiol.

 

Però és que, a més, tres persones -que són els regidors dels que disposa el PSC- no poden governar una ciutat de més de dos-cents mil habitants, la quarta de Catalunya. I menys encara després d’haver fet caure un govern municipal de totes les forces de l’esquerra de la ciutat. Insisteixo: No hi ha explicació local per a aquesta barbaritat de dimensió nacional.

 

Si el PSC té alguna intenció de reingressar en el catalanisme polític pot començar per desactivar la moció de censura contra l’alcaldessa Sabater. En benefici de Badalona, de Catalunya i del progrés en general.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa