En menys de 48 hores un home ha assassinat les seves dues filles (2 i 6 anys) a Castelló, tal i com havia amenaçat de fer, per venjar-se de la dona; un altre home ha apunyalat fins a la mort a l’exparella a Maracena (Granada); un tercer ha degollat la dona a Bilbao davant de les dues filles; i un quart ha assassinat la parella, de qui en tenia una ordre d’allunyament i que a més a més ja havia estat maltractada per una parella anterior, a Torrox (Màlaga). Així mateix, hem sabut que una dona porta quatre anys vivint en el mateix edifici que el veí que la va agredir sexualment a l’ascensor, un home que va ser condemnat però que roman allí a base de presentar recursos als tribunals.

 

En aquest mateix lapse de temps ens hem assabentat que el ministre Juan Ignacio Zoido, “el piolinero”, va col·locar al capdavant de la Unitat de Família i Dona de la Prefectura Superior d’Aragó, encarregada de la lluita contra la violència masclista, un comissari condemnat pel Tribunal Suprem per un delicte d’assetjament sexual amb prevalença del càrrec contra una agent que rebutjava els seus requeriments sexuals.

 

I mentre sortia a la llum aquest rosari de terrors, la realitat ens oferia dos esglais més per al dolor. Ambdós provenen de la gravació que el comissari delinqüent Villarejo va fer durant un dinar en el qual hi participaven la ministra de Justícia, Dolores Delgado, i el jutge Baltasar Garzón. En un moment la ministra explica com diversos jutges del Suprem van contractar prostitutes menors d’edat a Cartagena de Indias (Colòmbia). En un altre, el sinistre comissari relata com va muntar un prostíbul amb el que va treure informació ingent a polítics i alts càrrecs de diferents institucions oficials. “Informació vaginal”, diu el tipus.

 

Ara, si em fan el favor, tractin de connectar totes les informacions d’aquests darrers tres dies. I, si volen, diguin-me puritana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa