Madrenas envia uns reis a Colau

"La monarquia espanyola s'aferra com pot a les seves possessions catalanes, però deixa en una posició incomodíssima l'alcaldessa Colau"

La Princesa de Girona s'ha deslocalitzat. Després de molestar tant com han pogut a la societat gironina, finalment la família Borbó ha hagut d'assumir la realitat: Vistos els resultats del 21D, el suport a la monarquia espanyola (30,98%, sumats els tres partits dinàstics) no arriba ni a una tercera part dels electors de la demarcació de Girona. Uns percentatges d'escàndol, sobretot tenint en compte les dècades de culte a la personalitat que porten aplicant la majoria dels mitjans de comunicació espanyols.

 

Però la famosa escena de Felip VIè pressionant la SEAT per telèfon perquè marxés a Madrid -tan ben descrita per l'Ara- aquesta vegada no s'ha reproduït, quan s'ha tractat de la família pròpia. Els premis de la nena Borbó fugen de Girona, però no marxen a la capital d'Espanya, sinó que es queden a Barcelona. D'aquesta manera, la monarquia espanyola s'aferra com pot a les seves possessions catalanes, però deixa en una posició incomodíssima l'alcaldessa Colau, que es veurà obligada a contrastar el seu republicanisme de forma pública. I no li resultarà fàcil la comparació amb Marta Madrenas.

 

 

El fet és que la casa reial espanyola ha volgut posar la màxima distància possible amb els pròxims premis, que no s'entregaran fins el novembre de 2019. Una data en què, de tota manera, serà bastant més fàcil que els monàrquics donin per perduda, també, Barcelona, que no pas que hagin pogut recuperar Girona

 

Comentaris