Lady Gaga està infravalorada

"Ha aconseguit fer cool l'estrany de la classe"

Per variar la revista britànica NME fent el ridícul per les xarxes socials. Entre els seus posts diaris sobre la vida dels Gallagaher - i que ningú importen. Escrivien a Facebook: So Gaga's going... but here are the other pop stars NME would like to send into space. Clar que això no és més que estratègia i màrqueting. Controvèrsia és igual a visites, i visites és igual a publicitat, i publicitat és igual a calers. Però hi ha certes línies que no s'haurien de traspassar. Per què com va dir algú, la policia no és tonta. Un comentari al post d'NME: Gaga és més bona músic que moltes de les persones i bandes que publiqueu i idolatreu aquí cada dia. I aconseguia més de 20 likes.

Lady Gaga és una diva. Segurament també una excèntrica insuportable. De Nova York i de bona família. On al passaport i té un Stefani Joanne Angelina Germanotta. De formació clàssica, i que als 15 anys versionava totes les cançons dels Beatles. Com ella mateix diu: m'he construït jo mateixa, fent com fan les bandes de rock i de punk. Però interpretant pop. Començant per sales petites. Per totes les jams agudes i per haver de NY.

La coneixereu per l'extravagància i segurament pels seus hits de discoteca. I com un fan seu explicava: Gaga ha aconseguit fer cool l'estrany de la classe. Barrets estranys, vestits impossibles. Maquillatges i segons sembla, moltes referències pop-art en els seus directes. Que per cert, on la gent paga, en general, més de 200 euros per entrada.

I és clar, ha estat convidada també als millors festivals del món. A mi aquesta interpretació de Pocker Face al Gastonbury - tocant el piano amb els peus, plantada amb talons a dalt la cadira - plàsticament em recorda un Jimi Hendrix cremant guitarres. I si a vosaltres aquesta introducció de l'acústic Paparazzi no us recorda a Rachmaninoff, a mi sí. Gaga diu admirar David Bowie i Queen. Després d'alguns passejos a Youtube, us he de dir que abans d'enviar-la a l'espai, doneu-li 5 minuts. Al meu entendre, dóna trenta mil tombs a Madonna.

 

-1

 

Comentaris