El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La trilogia del Partit Demòcrata: MARCA DISCURS CANDIDAT
  • CA

El Partit demòcrata és més viu que mai, també, a Barcelona ciutat. Fa mesos que caminem. I ho fem amb determinació i convicció. I amb ganes. Moltes ganes de fer les coses ben fetes. Molta feina interna, moltes decisions internes, moltes maneres de fer diferents, simpàtiques, amb empenta, però sempre amb determinació.

 

I amb un objectiu claríssim: fer de Barcelona la millor ciutat per viure-hi, accessible per tothom, arrelada com mai, generosa i adaptable al moment que vivim. És per això que des del Partit Demòcrata de Barcelona pedalem cada dia amb tres objectius que ens permetran aconseguir el repte: Marca discurs candidat.

 

Tenim un nom, tenim un logo. És important. Però és més important el que hi ha darrera, un grapat de bona gent, gent disposada a treballar cada dia per una ciutat millor. Volem que la gent ens conegui, que ens identifiquin. I ho volem fer amb tothom. És per aquest motiu que estenem la mà a tots els que hem anat junts al llarg d’aquests anys passats, i a tots els que ens descobreixen de nou. A tots que se sumin, sense que ningú perdi el seu origen ni la seva identitat. Tots, amb el nostre ser, volem caminar junts. Quants més millor. Aquest és el propòsit!

 

Discurs. Sí. Aquest nou partit té un model clar per la ciutat. L’estem posant al dia. Des del mes de gener que hem començat uns debats interessantíssims sota el genèric “Reiniciem la Barcelona demòcrata”, i on parlem d’habitatge, de transport, de que ningú es quedi enrere, que tothom tingui les mateixes oportunitats, entre molts altres temes. Però reiniciar la Barcelona demòcrata vol dir també posar-la al costat del país i del procés que viu. Vol dir ser al costat de les seves institucions. No volem tornar a patir una Barcelona que actua de contrapoder al país com vam viure durant 32 anys i que malauradament estem tornant a viure. Tenim un Ajuntament que torna a renegar del país i els seus símbols sota un fals pretext de progressisme que ens porta a no estar al costat dels acusats pel 9N o a autoritzar una intervenció artística ben desafortunada al Fossar de les Moreres on descansen aquells que van lluitar per nosaltres.

 

Candidat. O candidata. Som molts els que remem. Són molts els que podrien ser el futur candidat. Per això estem disposats i ja preparem el procediment que ens permetrà fer unes primàries. Per donar oportunitat a tothom que vulgui participar-hi. Perquè la ciutat es mereix la millor alcaldessa o el millor alcalde. Valent, optimista, coneixedor de cada racó dels nostres barris i de les necessitats i anhels dels barcelonins i barcelonines.

 

Estem en marxa, convençuts que som necessaris, perquè un munt de gent ens espera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa