La petita Catalunya constitucional

"Els soi-disant constitucionalistes (és a dir, els convocants a Altsasu) signifiquen un escàs 29'59 per cent del vot popular a Catalunya, segons els resultats de les últimes eleccions del 21D"

Si fem cas del que han dit els portaveus de les tres dretes (PP, C's i Vox), el PSOE ha quedat fora del bloc constitucionalista; fora i amb deshonor. Així ho han expressat, unànimement, tots els portaveus dels partits de Rivera, Casado i Abascal. El líder del PP ha convocat una cimera dels partits constitucionalistes i n'ha exclòs als socialistes espanyols, als que defineix com a "còmplices dels independentistes", fins el punt que, segons el líder del PP, Sánchez "ha posat l'Advocacia de l'Estat al servei de Puigdemont y Torra". La traïció del PSOE sembla del tot contrastada perquè Ana Pastor, símbol gauchiste de la Sexta, també ha recriminat als socialistes el fet de no condemnar als manifestants abertzales i, per contra, criticar Ciutadans per organitzar un acte d'aquest tipus.

 

Així les coses, els soi-disant constitucionalistes (és a dir, els convocants a Altsasu) signifiquen un escàs 29'59 per cent del vot popular a Catalunya, segons els resultats de les últimes eleccions del 21D. Fora d'aquí -per constitucionalíssima decisió- hi queden els traïdors del PSC (13'86%) i l'olor de sofre que generen els rojos separatistoides d'En Comú Podem (7'45%). Més enllà, l'independentisme demoníac.

 

 

Dit això, on queda la majoria social contra l'independentisme? Quants són els catalans constitucionalistes, segons els constitucionalistes del tot constitucionalistes? Creuen de debò que que una majoria de catalans abonen fets com l'excursió espanyolista d'Altsasu?

 

Majoria social, diuen. Fake news, diuen...

 

 

 

 

 

Comentaris