La Diada més important

"Perquè és la primera Diada després de la repressió, la violència, els insults i l'odi contra tots aquells que sentim Catalunya com la nostra nació"

La Diada més important

 

1, perquè és la primera Diada després de la repressió, la violència, els insults i l'odi contra tots aquells que sentim Catalunya com la nostra nació.

 

2, per totes aquelles persones que de manera generosa recorren el país posant llaços grocs per recordar els presos de consciència.

 

3, per aquelles persones que ens diuen, des de fa anys, que punxarem. Que som quatre gats. Que tot és una bombolla.

 

4, pels polítics que ens diuen la veritat, malgrat perdre prestigi. Pels que ens recorden que s'ha de seguir treballant i demostrant que som majoria.

 

5, per tots aquells que van ser vexats l'u d'octubre. Pels humiliats, pels agredits i per la gent que va resistir. Gent normal i corrent.

 

6, per demostrar al món que seguim sent un problema europeu. Per explicar-los, amb una imatge preciosa, que no marxarem a casa perquè seguim convençuts que tenim raó.

 

7, perquè no podem deixar que les garrotades, les mentides i la violència prenguin el carrer de la nostra capital com si nosaltres no hi fóssim.

 

 

8, pels pares, les mares i els avis que s'han jugat la cara per la república. Perquè són més valents del que pensaven i ara no els podem deixar sols.

 

9, per tots els presos i exiliats. Ells no podran ser a la Diada perquè s'ho van jugar tot per acomplir les nostres exigències.

 

10, perquè resulta que no ens rendim i és el moment de demostrar-ho.

 

Comentaris