L'helicòpter d'Inés i Cayetana

"La candidatura per Barcelona serveix al PP i Ciutadans per llançar un missatge cap a l'electorat espanyol des d'un decorat farcit d'èpica espanyolista"

La hiperteatralització mediàtica de la competició entre Cayetana Álvarez de Toledo i Inés Arrimadas és la prova definitiva de què a la dreta espanyola Catalunya els importa un rave. La candidatura per Barcelona serveix al PP i Ciutadans per llançar un missatge cap a l'electorat espanyol des d'un decorat farcit d'èpica espanyolista. Políticament, projecta el compromís permanent amb l'"a por ellos" i el combat imperial per una Catalunya que, d'una vegada per totes, entri en un procés de castellanització.

 

El trifachito ha volat tots els ponts amb Catalunya i intenta explosionar els que li queden al PSOE per aconseguir entrar a la Moncloa amb els vots d'un hipernacionalisme espanyol inflamat pel conflicte català. Per això Álvarez de Toledo exhibeix la seva ignorància de la llengua catalana a les televisions de Madrid i també per això Inés Arrimadas es presenta com la Joana d'Arc que va vèncer els independentistes. Que cap de les dues no tingui la intenció de viure a Catalunya encara reforça més el relat del tipus secretària judicial que vol un helicòpter perquè hi ha independentistes.

 

 

L'endemà de les eleccions totes dues agafaran l'helicòpter i ja només les veurem per la tele. Però seguiran treballant d'esquer electoral per mantenir entretinguts els milions d'espanyols que són pasturats per la cabra de la Legió.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?