L'helicòpter d'Inés i Cayetana

"La candidatura per Barcelona serveix al PP i Ciutadans per llançar un missatge cap a l'electorat espanyol des d'un decorat farcit d'èpica espanyolista"

La hiperteatralització mediàtica de la competició entre Cayetana Álvarez de Toledo i Inés Arrimadas és la prova definitiva de què a la dreta espanyola Catalunya els importa un rave. La candidatura per Barcelona serveix al PP i Ciutadans per llançar un missatge cap a l'electorat espanyol des d'un decorat farcit d'èpica espanyolista. Políticament, projecta el compromís permanent amb l'"a por ellos" i el combat imperial per una Catalunya que, d'una vegada per totes, entri en un procés de castellanització.

 

El trifachito ha volat tots els ponts amb Catalunya i intenta explosionar els que li queden al PSOE per aconseguir entrar a la Moncloa amb els vots d'un hipernacionalisme espanyol inflamat pel conflicte català. Per això Álvarez de Toledo exhibeix la seva ignorància de la llengua catalana a les televisions de Madrid i també per això Inés Arrimadas es presenta com la Joana d'Arc que va vèncer els independentistes. Que cap de les dues no tingui la intenció de viure a Catalunya encara reforça més el relat del tipus secretària judicial que vol un helicòpter perquè hi ha independentistes.

 

 

L'endemà de les eleccions totes dues agafaran l'helicòpter i ja només les veurem per la tele. Però seguiran treballant d'esquer electoral per mantenir entretinguts els milions d'espanyols que són pasturats per la cabra de la Legió.

 

Comentaris