L'Alícia se'n va

"De debò no li cau la cara de vergonya quan diu que no pot viure a Barcelona, Blanes o Girona per un suposat mal ambient que, d'altra banda, no acaba de concretar en què es basa?"

L'Alícia Sánchez Camacho actual presidenta del PP a Catalunya i diputada al Parlament va anunciar a 13 TV que s'estava plantejant marxar de Catalunya i que molta gent li havia manifestat també el desig d'abandonar el Principat. Segons la líder popular :"No vull que el meu fill visqui en una societat en la que no hi ha llibertat ni pluralitat".

Per respecte als infants no repetiré les coses que la senyora Camacho ha dit i ha fet amb el seu fill per interès polític, però tenen una immensa hemeroteca que recull les seves aportacions. És la nostra Belén Esteban que "por mi hija MA-TO" només que l'Alícia Sánchez pel seu EMIGRA.

Em costa de reconèixer en ella la dona que fa anys vaig conèixer. De debò no li cau la cara de vergonya quan diu que no pot viure a Barcelona, Blanes o Girona per un suposat mal ambient que, d'altra banda, no acaba de concretar en què es basa? Que no li ensenyen castellà a l'escola? Sí; que no acabarà els seus estudis essent tant competent en aquesta llengua com en català? Sí. Que potser no pot parlar on i quan li doni la gana en els dos idiomes oficials que li respondran igualment? Sí.

El que no deu recordar la senyora Camacho és que el Bisbe de Girona Exm. i Rvm. Sr Pardo en la seva homilia de Sant Narcís (àmpliament recollida pels mitjans de comunicació) va demanar perdó pel tracte que Catalunya rebia d'alguns mitjans ens els que l'església participava (en clara al·lusió a 13TV) Efectivament, mentir, falsejar la realitat d'una forma voluntària amb ànim d'atiar la discòrdia és pecat; en cas de que no sigui creient i això li importi un rave, explicar volgudament una realitat que existeix tampoc és digne de persones honestes i molt menys de les que es dediquen a la política i s'erigeixen en representants dels col·lectius que els han elegit.

L'Alícia Sánchez Camacho sí que deu tenir raons per deixar anar bestieses com les que diu, segurament mantenir-se com a cap de files d'un partit que a Catalunya veu com C's li guanya terreny cada dia; potser veladament demana encapçalar la llista a les europees que en aquest moment ningú té idea ni de qui hi va ni de qui es queda després que un altre contertulià d'opinions tan poc demòcrates com Vidal Quadras fos acomiadat i muntés un altre "xiringuito" a la dreta.

Francament, després del vergonyós episodi del restaurant la Camarga, amb micròfon camuflat en un ram dels "xinos" que va recollir unes converses (que algun mitjà va difondre) i per les que va pactar judicialment que no es fessin públiques, amb una suposada intervenció pactada del Sr. Zaragoza del PSC, doncs, la veritat, no li queda altre solució que dir-la cada cop més grossa i amb les absurditats més enormes tapar el passat obscur.

El que hauria de tenir en compte la Il·lustre diputada és que això de la televisió és un camí perillós, si vol ser una estella del show de vendre's a ella mateixa inventant el que calgui per l'audiència acabarà en un psiquiàtric, si no que prengui exemple dels que emula.

 
 

Comentaris