HR1207

"El retorn a la frugalitat i racionalitat és alhora l'únic camí a un futur estable i un canvi dur d'entomar"

Aquest és el nom de la proposta legislativa impulsada pel congressista texà Ron Paul per a l'auditació de la reserva federal nord-americana. La qual, presumiblement, portaria a la seva eventual destrucció al fer-se palès que no hi ha res a l'altra banda del dòlar (recordin que el dòlar actual no està emès pel departament del tresor dels EUA ans per la reserva federal mateixa que no deixa de ser un banc de propietat privada).

Com diu Thomas Woods
(45:39), quelcom put al sistema monetari americà i això està esdevenint cada cop més i més evident. Fins i tot per als ben pensants, ha de resultar cada cop més evident que els suposats experts, simplement no saben el que es fan (10:21) tot jugant a l'aprenent de bruixot amb la moneda que ens serveix i ha servit durant mig segle com a reserva mundial.

Sembla increïble, passat el temps i veient com ha acabat tot, que quan Nixon va trencar la correlació entre el dòlar i l'or el món no es rebel•les. El que havia de passar però, va acabar passant. Alliberat de la disciplina del metall preciós l'home ha acabat destrossant la seva moneda en un dels cicles econòmics més terribles dels que tenim memòria tot i destrossant la riquesa generada per Déu sap quants anys.
HR1207 és l'esperança per al món occidental. El retorn a la frugalitat i racionalitat és alhora l'únic camí a un futur estable i un canvi dur d'entomar.

 
 

Comentaris