Hala Madrid

"L'excés d'expectatives és l'avantsala del fracàs"

A la butxaca de Florentino no hi ha fons conegut. L'ego del tauró blanc és insaciable. Jo, i després el diluvi. Alegrem-nos els ratolins que seguim d'altres flautistes. Que l'enemic es dispari trets al peu és la millor de les notícies. Hala Madrid.

No només de la venda de camisetes i de diamants penjats a les orelles de Ronaldo viuen els homes. La Telefònica de Villalonga ja va ensenyar al món sencer que els contes de la lletera acaben amb el gust d'un iogurt agre. Hala Madrid.

La convicció és l'arma més mortífera dels predicadors: "Els fitxatges més cars són els més barats". Compte amb les màximes: "els pisos no baixaran mai" deien no fa gaire banquers i promotors immobiliaris. Hala Madrid.

El Madrid ha trobat en una muntanya de bitllets el prozac que necessitava. Els merengues rodolen convençuts que la triple corona del proper curs ha de ser seva. Viure amorrat al piló de Mr. Marshall provoca efectes secundaris i es confonen portades i desitjos amb sacs de blat lligats i ben lligats. Hala Madrid.

L'excés d'expectatives és l'avantsala del fracàs. L'equip blanc ha foragitat del seu discurs la possibilitat de la derrota i aquesta és la manera de fer-nos la vida fàcil als adversaris. Si guanyen serà perquè no podia passar cap altra cosa, si perden riurem dues setmanes seguides a costelles seves. Hala Madrid.

L'estètica, que no l'ètica, s'ha apoderat de la part alta de la Castellana. Amb tot, hi ha parts de l'himne del club capitalí que agafen ara tot el sentit: "los domingos por la tarde caminando a Chamartín, las mocitas madrileñas van alegres y contentas porque juega su Madrid". Mai s'havien vist tantes senyores en un camp de futbol com el vespre que es va presentar l'astre portugués al Santiago Bernabeu. La ministra Aido ha enviat un telegrama d'agraïment a Florentino Pérez per incentivar la presència de miembras als estadis. Hala Madrid.

I nosaltres? Feliços com anissos mentre experimentem amb les paraules per trobar la que millor defineixi el nostre estat d'ànim: triorgullos, tritranquils, triagraïts, tricontents.

D'altres, el tri, només poden posar-lo davant del lero. Hala Madrid.

 
 

Comentaris