Ha mort una dona coratjosa

"He escrit mil articles contra Carme Chacón. De fet, crec que no estava d'acord amb res del que significava políticament. Però també he de dir que, quan vam coincidir, mai no va perdre la cordialitat ni la proximitat personal"

Carme Chacón era una persona enormement coratjosa. De fet, la majoria no n'hem adquirit la dimensió fins que ha caigut fulminada per una malaltia de la què era molt conscient i que no va amagar mai, però que tampoc no va utilitzar emocionalment quan això li hauria pogut aportar un plus a la seva imatge pública. Tot i així, va comprometre's activament amb la lluita dels malalts del cor, tal i com demostra un document excepcional de Catalunya Ràdio que ahir va impactar, per la seva profunda sinceritat, a les xarxes socials.

 

El xoc d'una mort tan tràgica, per inesperada, dóna dimensió humana als líders polítics que acostumem a escoltar fent declaracions sovint insubstancials. Alguns dels seus companys de partit han accedit, aquestes últimes hores, a donar testimoni de la seva amistat amb Carme Chacón tot i que, en molts casos, estratègicament s'havien distanciat molt d'ella. La política la fan persones, al capdavall. I també és normal que puguin expressar emocions.

 

 

He escrit mil articles contra Carme Chacón. De fet, crec que no estava d'acord amb res del que significava políticament. Però també he de dir que, quan vam coincidir, mai no va perdre la cordialitat ni la proximitat personal. Una dona valenta.

 

 

Comentaris