El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
GRANS CRIMS CATALANS. DE LA MATANÇA DEL PORC A LA MATANÇA DEL PAGÈS
  • CA

Hola, avui parlaré de porcs. Clar, qui no coneix un porc? Però… no sé si el lector es relaciona habitualment amb marrans. Veuran, el porc ha canviat molt. Molt de molt. No el coneix ni sa mare i això, ja em permetran, és una porqueria. Ja pots grunyir ja, però avui la Generalitat obliga que els porcs tinguin joguines perquè no s’estressin. Vas a una granja i allò sembla Porky’s. Només falten els gin-tonics. Déu meu! És millor tenir un prostíbul de caragols heterosexuals que una granja. Nyi-nyi (així parlen els porcs). Ara l’desadministració pública obliga a fer un curset per ensenyar a portar una granja de porcs. Per què? Molt senzill.

Veuran. Et donen el títol, que no t’ensenya res que no facis, i després vénen i et multen perquè igual no els hi has donat bistec amb patates a 27,5 graus i en plat de vidre transparent i coberts d’una ganiveteria suïssa els dijous i resulta que vas aprovar un examen on deia que els dijous els hi havies de donar als porcs bistec amb patates a 27,5 graus i coberts d’una ganiveteria suïssa. Paga i calla perquè d’això es tractava. Ho senten? Nyi-nyi, nyi-nyi… Estem davant d’una revolució porcina. El cop d’estat pot ser imminent. Si senten un esgüell a prop seu, ja cal que tremolin. Els porcs cada dia són més humans i els humans més porcs.

Que no, que no menteixo, que no sé dir mintides. Guaitin aquests dies de sang i fetge. Els Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) han denunciat un llibre de text que es troba a bona part de les escoles catalanes i que s’empassen els nenets de 8 anys (ai, els nostres porcellets!) i que es veu que diu a una pagineta:

“Cada vegada més els animals es crien en granges de grans dimensions i no s’alimenten amb productes naturals, sinó amb preparats industrials que porten components químics: els pinsos. Aquest sistema produeix més carn per a consumir, però pot provocar problemes de salut tant per als animals com per a les persones”.

La cosa és tant grossa que d’un dia per un altre l’editorial i el sindicat han arribat a un acord perquè el proper curs es modifiqui aquesta ruqueria (o porcada) de l’alçada d’un campanar amb aspiracions mercurianes. Però veuen la maldat? Ui, ui, la carn és dolenta… menja ensaïmades industrials farcides de colònia caramel•litzada de la Índia super-txatxi-guai-molongui-delatongui, o herba respectuosa amb el nirvana del jardí respectuós amb el nirvana de l’adossada suburbana respectuosa amb el nirvana. Siguis vegetal metropolità fill meu….i també burro, però això ja t’ho trobaràs (i s’ho trobaran altres) perquè els teus pares respectuosos amb el nirvana no t’ho ensenyaran. Sí, ja han arribat i dominen el país. Com diu en Francesc-Marc Álvaro: Els integristes vegetarians del moviment d’alliberament animal, i jo afegeixo del mineral i del sidral. Les bledes assolellades, els enciams mega espirituals, les pastanagues o sea , l’escarola intel•lectual…. Tota la brutícia de Catalunya. Com li va dir el gran Francesc Pujols a un conegut que li va refusar la invitació a menjar conill perquè era vegetaria: “No s’amoïni, ja matarem un bròquil”. Doncs això… Llibertat Vegetals de Catalunya!!! Amnistia Herbívora!!! No a la matança d’espinacs!!!

Aquest article no és broma, poma. Al tanto, que va de canto! Durant segles la resta de Catalunya, comarques, els pobles han nodrit Barcelona (humanament, productivament, espiritualment..), ara Barcelona està destruint la resta de Catalunya. Tota la ruqueria vegetal ve dirigida des de Barcelona. Des de un concepte de Catalunya dictatorialment urbà. Metropolità i socialista, comunista, espanyol. Ho he dit moltes vegades i tothom ho pot veure: Catalunya és una rotonda. Tot Catalunya és un seguit de rotondes. Rotondes i vegetals (I molt i molt ciment, però li foten una fulla de llorer i diuen que és una amanida tonto biòtica). Tot va contra la vida, contra l’acció, contra el dinamisme. Contra la natura. Contra el sentit comú. La tomatera no es mou, el porc sí. Un és mut l’altre parla. Són dos actituds davant la vida. Són dos models de país.

Qui representa el territori? I com el representa? El PSC quan pensa en Catalunya pensa en la Diputació de Barcelona. S’estima més la Diputació que no pas la Generalitat. Per això vol una Catalunya metropolitana, vegetal, i rotondística. Els d’IC…. no arriben ni a vegetals. Ni plantant-los a la terra més assaonada llucaria res. Els que no han vist mai un enciam ens diuen com hem de plantar els enciams. Els que no han tocat mai la terra ens diuen com ha de ser la terra. Reflexionem un moment: Han amnistiat al porc i han matat al pagès. Aquesta és la brutal matança.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa