Feta la llei, feta la trampa

"Tot i que resulta repetitiu, cal recordar que l'Estatut és llei, que per tant cal complir-lo i que els que haurien de ser exemple del seguiment de la legalitat són els governs"

Un tret diferencial de la literatura castellana respecte de qualsevol altre és que ha fet de la picaresca un gènere. Existeix una autèntica fascinació pel que té la capacitat d'embolicar la trocar fins donar-li la volta a les coses.

Amb això del finançament pot passar que siguem víctimes de la picaresca. Ara resulta, per exemple, que volen sumar a la xifra del finançament autonòmic el que ens deuen en concepte del desplegament dels Mossos i per la competència transferida de les presons, i a sobre el govern diu que no els sembla malament segons va reconèixer ahir la consellera Serna en funcions de portaveu.

Tot i que resulta repetitiu, cal recordar que l'Estatut és llei, que per tant cal complir-lo i que els que haurien de ser exemple del seguiment de la legalitat són els governs. Fins ara semblava com si l'un li volgués posar paranys a l'altre, però a partir d'ara el perill és que tots dos es posin d'acord per fer-nos trampes.

 
 

Comentaris