Felip VIè i la seva minoria radical

"Felip VI ha aparegut a la televisió per anunciar que les institucions catalanes seran arrasades per la força, de la mateixa manera que ho va fer el seu avantpassat Felip V"

Efectivament, hi ha una minoria radicalitzada molt perillosa. Es tracta de les elits de Madrid, un petit grup d'uns milers d'individus que són perfectament capaços de desestabilitzar Europa per tal de mantenir els privilegis que van rebre de les generacions anteriors i que esperen poder perpetuar en el futur. Són violents, com es va demostrar el passat diumenge i menyspreen, genèricament, els catalans. 

 

El símbol de tota aquesta gent és la monarquia, com a continuïtat transformada de la legalitat de 1939 i garantia estàtica d'un règim d'origen immoral. Per això FelipVI ha aparegut a la televisió per anunciar que les institucions catalanes seran arrasades per la força, de la mateixa manera que ho va fer el seu avantpassat Felip V. S'han acabat el pessebre, les vacances i les nenes rossetes. El règim mostra la seva essència ferotge quan se'l qüestiona.

 

 

La monarquia espanyola és tan agressiva que la República Catalana ens semblarà l'Atenes de Pèricles. Queda poc. El missatge de Nadal ja no el veurem.

 

Comentaris