Estudiants adoctrinats, de cop, des de Madrid

"Madrid ha creat la primera generació de la unanimitat, la dels estudiants que surten a defensar l'escola on aprenen, assetjada per la Guàrdia Civil"

Adoctrinen als estudiants catalans, efectivament. La repressió de l'Estat crearà una generació sencera alliçonada en la consciència política i la resistència ciutadana, unes persones que tindran una percepció molt clara del que significa estar sotmès a les institucions espanyoles i del cost que haurà tingut desempallegar-se'n. Els estudiants que avui són al carrer són conscients que tindran la responsabilitat de tirar endavant un futur de plenitud política, però també de què la societat catalana s'ha hagut de guanyar aquest privilegi a través d'una lluita que travessa les generacions.

 

Rajoy, Sáenz de Santamaría, Zoido, Maza, Pérez de los Cobos... I totes i cadascuna de les instàncies de poder que controlen les elits de Madrid, amb especial atenció als seus mitjans de comunicació, han deixat molt clar a aquests estudiants quin és el projecte de futur que tenen previst per a les pròximes generacions de catalans, que passa, exclusivament, per la submissió i la dependència. Són tota aquesta gent, tan ufana i tan superba, els que els han tret al carrer, no pas el Govern català ni el Club Súper 3.

 

 

Madrid ha creat la primera generació de la unanimitat, la dels estudiants que surten a defensar l'escola on aprenen, assetjada per la Guàrdia Civil. Adoctrinats, de cop. De cop de porra.

 

 

 

Comentaris