Entre octubre i novembre

"Que la magnitud de la vergonya de la trama juridicojudicial de l'1-O no ens faci oblidar la venjança contra els que van fer possible el 9N"

Aquest article podria parlar del que ha passat els darrers dies al Parlament, però m'estimo més no escriure-ho, no hi aportaria res de nou ni seria constructiu.

 

Vull parlar del que ha passat aquest dimecres al Tribunal de Comptes, un altre procediment absolutament "extra-ordinari": el judici administratiu a instàncies de Societat Civil Catalana i de l'autoanomenada Associació d'Advocats Catalans per la Constitució contra Artur Mas, Joana Ortega, Francesc Homs, Irene Rigau i alts càrrecs governamentals pel procés participatiu del 9N.

 

 

Es dona la circumstància que l'acusació de malversació de fons públics va decaure del TSJC i del Suprem abans d'arribar al judici, però els executors d'aquesta denúncia dissenyada per ves a saber qui van voler (re)jutjar-ho per la via administrativa i establir un precedent "per si de cas".  Un escarment al·lucinogen que busca la ruïna personal dels protagonistes. Que la magnitud de la vergonya de la trama juridicojudicial de l'1-O no ens faci oblidar la venjança contra els que van fer possible el 9N.

 

Comentaris