En quin carrer, senyor Patxi?

"No veig la societat catalana més dividida que el partit al qual pertany el senyor Patxi López"

"Acabo d'arribar de Catalunya i he vist amb molta preocupació la fractura en dos que existeix en la societat. He vist la tensió creixent d'un debat polític cada vegada més polaritzat. He vist segrestat l'espai públic per un independentisme que intenta imposar mitjançant desafiaments permanents una visió uniformadora". Això va dir l'exlehendakari i candidat a les primàries del PSOE, Patxi López, el mes de febrer. I aquest divendres ha reafirmat les seves paraules durant una entrevista a Catalunya Ràdio: "Tot això ho vaig veure al carrer", ha dit. "Hi ha una societat dividida", ha insistit. Però, senyor Patxi López, en quin carrer ha vist això? 

 

Jo he viscut tota la vida a Catalunya, concretament a Barcelona, i no veig ara més divisió de la que fa anys que percebo quan es troben un simpatitzant del Barça amb un del Reial Madrid, o un militant del PP i un del PSOE. I encara més: no veig la societat catalana més dividida que el partit al qual pertany el senyor Patxi López. Creu sincerament, senyor Patxi López, que està més dividida la societat catalana del que ho estan els militants socialistes que volen que els lideri el mateix Patxi López, o aquells que prefereixen Susana Díaz o Pedro Sánchez? 

 

 

De debò, senyor Patxi López, ha vist al carrer aquesta divisió de la que parla? I en la confluència de quins carrers de Barcelona o qualsevol altra ciutat o poble l'ha vist? I si no ho ha vist, perquè ho diu? En fi, Patxi López està igual de despistat a Catalunya que a Euskadi.

 

 

 

 

Comentaris