Els periodistes de la Moncloa

"Encara crida l'atenció la naturalitat amb què les elits madrilenyes fiquen dins del mateix sac a policies i periodistes, tots ells a les ordres dels lampistes del clavegueram de la Moncloa"

"Jorge Moragas és qui està movent els fils; mitjans de comunicació, serveis policials, etcètera, per intentar presentar els fets de manera nociva per al separatisme". La frase és de Pedro J. Ramírez i no pas en privat, sinó davant dels micròfons d'esRadio, l'emissora de Federico Jiménez Losantos. No és una sorpresa, naturalment, però encara crida l'atenció la naturalitat amb què les elits madrilenyes fiquen dins del mateix sac a policies i periodistes, tots ells a les ordres dels lampistes del clavegueram de la Moncloa.

 

Els policies i els periodistes, quan compleixen honestament amb les seves obligacions, són dos dels estaments que asseguren una societat lliure, democràtica, segura i amb criteri. Però quan se'n barregen les funcions, quan tant se val policia com periodista perquè tots plegats treballen a les ordres del govern, és aleshores que els interessos de l'Estat se situen jeràrquicament per sobre dels de la democràcia que, al capdavall, són els dels ciutadans. 

 

 

Pedro J.Ramírez comenta, tranquil·lament, que el cap de gabinet de Mariano Rajoy dirigeix les agressions coordinades dels diaris i els cossos policials contra el Govern català. I no passa res. Per això tanta gent anirà a votar l'U d'Octubre, l'única manera de deslliurar aquesta societat dels policies i els periodistes de la Moncloa.

 

Comentaris