El seu ninot nou es diu Quim

"Abans que Quim Torra hagi pres cap decisió, abans fins i tot que hagi estat investit ja ha estat caracteritzat com un monstre davant l'opinió pública espanyola"

Quim Torra és la prova que la catalanofòbia és l'última eina de cohesió de les velles estructures del règim del 78. En poques hores, l'aparell político-comunicatiu de Madrid i rodalia ha desat el ninot de vudú de Carles Puigdemont al mateix prestatge on hi ha, mig abandonades, les velles representacions d'Artur Mas, Josep-Lluís Carod-Rovira, Arnaldo Otegi, Joan Laporta i el vell Xabier Arzalluz. Espanya necessita una antiEspanya per no canviar mai.

 

Per això abans que Quim Torra hagi pres cap decisió, abans fins i tot que hagi estat investit ja ha estat caracteritzat com un monstre davant l'opinió pública espanyola. Un personatge sinistre que els odia a tots pel fet de parlar castellà i que està preparant una neteja ètnica imminent i un segon cop d'Estat contra l'ordre mundial, a més de la prohibició de la truita de patates i la censura de les cançons de Marta Sánchez. Polítics i mitjans diuen el mateix, per què no s'ho haurien de creure?

 

 

No ha fet res, ni tan sols ha nomenat a ningú. Però això a qui li importa? Quim Torra només és l'espantavelles espanyoles que fan servir les elits de Madrid per mantenir-se en el poder que van heretar del final del franquisme. Un personatge fabricat a la seva mida per no haver de negociar mai ni una petita part del seus privilegis.

 

Comentaris