El Prat, on tot és massa low cost

"Aena i l'Estat segueixen sense reaccionar de manera eficaç en el conflicte a l'Aeroport del Prat, camuflant d'incompetència el que més aviat sembla mala fe"

El que està passant aquests dies a l'Aeroport del Prat és del tot escandalós. I indigne. Les cues inacabables als controls de seguretat i l'anunci de vagues parcials i indefinides per part de l'empresa Eulen estan convertint aquests dies estiuencs en un infern per a tots aquells que viatgen en avió des de Barcelona. I curiosament, els problemes només s'estan produint a la capital catalana, tot i que Eulen està present en quasi una trentena d'aeroports de l'Estat. La solució no arriba, tot i que la Generalitat se n'ha fet un fart de reclamar negociació al govern espanyol, però la resposta ha estat ben poca i poc consistent.

 

Després de dies de perjudicis, no ha estat fins aquest dijous al vespre que Aena s'ha decidit a convocar una reunió amb el Comitè de Vaga i Eulen. I la situació empipa no només als turistes, sinó també als milers de catalans que es desplacen en avió per gaudir de les vacances. Tractar el Prat com un aeroport de segona no sembla una gran estratègia per seduir els catalans, per convèncer-los de la gran sort que tenen de pertànyer a un país com Espanya, amb un interès màxim i prioritari per solucionar un problema que els afecta de ple, en tots els sentits.

 

 

I això per no parlar de la Guàrdia Civil. Ja ho ha dit el conseller de Territori, Josep Rull: resulta paradoxal que la policia espanyola dediqui tants esforços a perseguir els preparatius del referèndum de l'1 d'octubre en comptes d'intentar agilitzar els controls de seguretat a l'aeroport de Barcelona amb l'objectiu de garantir el seu normal funcionament. I mentrestant Aena i l'Estat segueixen sense reaccionar de manera eficaç, camuflant d'incompetència el que més aviat sembla mala fe.

 

 

 

 

Comentaris