Ciutadans farà una nova ‘performance’ aquest diumenge. En aquesta ocasió serà a Brussel·les, després de la del cap de setmana passat a Amer, el poble on va néixer Carles Puigdemont i on encara viu i hi té un negoci la seva família. L’actitud dels del partit taronja és de contínua provocació, perquè la figura del president a l’exili exaspera a la dreta i l’extrema dreta. Tant és així que l’han posat en el seu punt de mira des que va marxar a Brussel·les i després Alemanya no el va voler extradir per rebel·lió com volia l’Estat. No poden suportar la continua presència de Puigdemont en els mitjans de comunicació internacionals i també el fet que es pugui moure amb total llibertat arreu del món, excepte a Espanya.

 

Resulta curiós també que aquest atac constant al president a l’exili vingui per part d’Inés Arrimadas i el seu partit, que contínuament tenen a la boca els “problemes reals dels catalans”. Han criticat en multitud d’ocasions el Govern de Catalunya -el de Mas i Puigdemont abans, i ara el de Torra- per “parlar només del procés”, però fa més de tres anys que Arrimadas és la cap de l’oposició. Però no exerceix com a tal. Anar a provocar a Amer i ara a Brussel·les és, de debò, preocupar-se pels problemes reals dels catalans? De debò des de Ciutadans pensen que poden convèncer algú d’això? 

 

I no només això. La cap de l’oposició a Catalunya està ara més preocupada per marxar a Madrid que pels “problemes reals dels catalans”. Utilitzen la confrontació amb l’independentisme per guanyar vots a Espanya. I, en això, el nom de Carles Puigdemont ajuda molt: són companys d’odi PP i Vox, també la justícia espanyola i els mitjans de la caverna de Madrid. I es que Catalunya, realment, no els importa absolutament gens.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa