Cultura contra la crisi

"Una proposta seria substituir els catàlegs de les agències de viatges pel de festivals, i mirar de traçat una ruta que s'ajusti als nostres gustos i a les nostres possibilitats pressupostàries"

Aquesta setmana, coincidint amb el canvi de quinzena, molta gent ha començat vacances. Comença la temporada alta de l'estiu i, a més a més, sembla que aquest any coincidirà també amb l'arribada de la calor (segons apunten les previsions dels homes del temps). Diuen que aquest any molta gent es quedarà a casa o que aprofitarà més dies a la segona residència. Els gran viatges quedaran per més endavant.

També aquesta setmana han arrancat molts dels principals festivals d'estiu arreu del país. Si fem un cop d'ull a l'oferta en el seu conjunt veurem que en els últims anys s'ha consolidat una oferta àmplia i de qualitat. Una proposta seria substituir els catàlegs de les agències de viatges pel de festivals, i mirar de traçat una ruta que s'ajusti als nostres gustos i a les nostres possibilitats pressupostàries. De ben segur que trobarem ofertes prou suggestives i una bona manera de treure-li profit a aquest atípic estiu. I fins i tot hi haurà qui descobreixi que hi ha coses a fer a menys de noranta minuts d'avió de casa. Tot un descobriment.

 
 

Comentaris