El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ciutadans se’n riu dels andalusos
  • CA

Corre per Andalusia un autobús de Ciutadans que insulta la intel·ligència dels electors d’aquell país. A banda i banda del vehicle, serigrafiats, hi apareixen quatre personatges rient i somrient en gran format. Són Oriol Junqueras, Carles Puigdemont, Susana Díaz i Pedro Sánchez i l’eslògan és “Se ríen de España, se ríen de ti“. Com saben perfectament els andalusos i, en general, l’opinió pública europea, fa temps que ni Junqueras ni Puigdemont no tenen especials motius per a la felicitat personal i, en qualsevol cas, és segur que no comparteixen cap mena de festa ni joia col·lectiva amb el president del govern que els persegueix ni amb la seva virreina a Sevilla.

 

Aquesta mentida se suma a l’animositat que exhibeix, dia a dia, el candidat del partit taronja contra el president Torra. L’insulta, menteix sobre suposades opinions del president català -inventades pel candidat andalús- i s’hi adreça directament per tots els mitjans que troba. En definitiva, Ciutadans espera guanyar les eleccions a Andalusia lluitant -simbòlicament, esclar- contra l’independentisme català.

 

Fins ara era evident que a Ciutadans li importava un rave no ja la llengua ni l’autogovern, sinó el conjunt de la societat catalana. Ara sabem que el partit d’Albert Rivera tampoc no té la més mínima intenció de debatre cap ni un dels problemes que pateix la societat andalusa. Ciutadans manipula la política catalana per retorçar la política andalusa. Efectivament, se ríen de tí.

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa