Barret i pantalons

"Els partits catalans s'han de plantejar quina és la millor opció. Tot indica que serà posar-se el cove per barret i anar a votar a Sánchez intentant no entrebancar-se amb els pantalons."

Pedro Sánchez no tenia cap interès a parlar de Catalunya i, de fet, ha tardat hores en referir-s'hi, ben entrada la primera sessió del debat d'investidura. Normal perquè, quan ha abordat la crisi, ha exhibit una total absència d'idees per fer una anàlisi, en blanc i negre, manllevada del conjur aznarià; la divisió interna de la societat catalana. El PSOE no té -ni vol tenir- cap proposta i repeteix la resposta automàtica dels "polítics presos" que tenen el privilegi de ser jutjats per un tribunal imparcial. Res més. 

Tant és el compromís del PSOE amb el règim que els portaveus de la dreta extrema i l'extrema dreta s'han vist obligats a denunciar uns suposats pactes secrets que, segons ells, són encoberts per l'adhesió indestructible dels socialistes als principis generals del règim borbònic. I en els acords clandestins hi ha des d'ETA fins a Veneçuela, passant pels catalans insurgents... Mare de Déu Senyor.

 

És amb aquest zero absolut que els partits catalans s'han de plantejar quina és la millor opció. Que tot indica que serà posar-se el cove per barret i anar a votar a Pedro Sánchez intentant no entrebancar-se amb els pantalons.

 

Comentaris (11)
ERC = credibilitat zero Fa 7 mesos
Espero eleccions al Setembre per enterrar-los amb cal viva per botiflers i falsos independentistes. El daltabaix serà bestial. conscient d'això el PSOE els reclamarà els vots gratis total, o quasi bé i acceptaran. Llàstima! Jo els passaria per la picadora de carn que tinc: 1-2-3 picadora Moulinex.
"Que tot indica que serà posar-se el cove per barret i anar a votar a Pedro Sánchez intentant no entrebancar-se amb els pantalons." Fa 7 mesos
No todos pueden estar a su altura de coloso con tirantes, Sr Cot. Pero sus intrépidos articulos constituyen una epopeya que servirá de inspiración y guia para las futuras generaciones de caganers por la Republica y demás heroes de sofá y mesa camilla.
joanr Fa 7 mesos
Avui han votat NO, després dels insults que els ha llançat amb orgull espanyol el senyor Sánchez. Confie que dijous mantindran el NO simplement per dignitat.
Ramon Fa 7 mesos
El més indignant d'ERC no és que digui el que ara diu. El més indignant és que ho diu després de tot el que va estar dient i forçar a fer. És obvi que l'únic que pretenien era que Mas primer, Puigdemont després, posessin el fer per no estimbar-nos i així ja tenir ells l'excusa per tornar a conxorxar-se amb les esquerres sucursalistes.
ERC: no acceptarem un indult Fa 7 mesos
ERC ja cal que es calci si s'absté o vota favorablement a Pedro S. Només és accpetable un No com una casa de pagès.
Es busquen "fadaralistas federalizantes" Fa 7 mesos
Algú ha sentit en Sanchez parlant de "estado federalizante"? On són ara tots aquells que fa uns anys s'omplien la boca de "fadaralisma"? Els hi han canviat al guió i tornen a ser autonomistes? Que en diu la mandonguilla ballarina?
ganxó Fa 7 mesos
El sardineta , darrera les cortines fin mitja rialleta i mossegan-se el llavi
Joan Fa 7 mesos
En cas que ERC i / o JXCat votin sí a la investidura del nacionalista Sanchez a canvi de més involució democràtica i més autonomisme constitucionalista, les properes eleccions a Catalunya - si la determinació dels dos milions d'independentistes segueix dempeus - els pot passar factura.
Ferran Fa 7 mesos
S'ha de dir "interès A parlar" i no pas "interès EN parlar" com en espanyol
Ganxet Fa 7 mesos
Si ERC i JxCat no voten "NO" dubto molt que bona part dels que pensem que el millor per Catalunya és la independència els tornem a votar.
er cuñao der arfonzo Fa 7 mesos
Desde el 30 de Enero de 2018 , Junqueras, Rufian, Tarda, Torrent, entre otros ,van con los pantalones por los tobillos, serviles cumplidores de los deseos sexuales de sus amos en Madrid. ERC utiliza la independencia como reclamo de votos de incautos. y su sueño ser como CIU ( sector Durán i Lleida).
Clar Fa 7 mesos
El paperot d’ERC serà històric si es que no tenen pactat un indult