Aturem el feixisme

"El feixisme de tots aquests que volen votar coses trascendents. El feixisme de tots aquests que volen sortir de la presó malgrat tenir idees pròpies. Per favor. Aturem el feixisme"

La democràcia està plenament consolidada a Espanya. Afortunadament. Han tingut 40 anys per sortit de la dictadura i construir un sistema que gairebé no té lligams amb el franquisme (gairebé ni un). L'Estat funciona sota un sòlid sistema de partits que s'alternen en el poder segons els vots de (més o menys) la meitat dels ciutadans (una mica menys). Dos partits (més o menys iguals) que defensen posicions radicalment diferents (en un parell de coses). Dos partits que garanteixen, per sobre de tot, l'existència de la Corona, la indivisibilitat de la nació, la infalibilitat del sistema capitalista, la necessitat d'actuar sobre el sistema judicial si cal i, sobretot, ens asseguren el dret democràtic de la llibertat absoluta (de les empreses). Això és una democràcia amb totes les lletres.

 

Afortunadament vivim en un estat plenament democràtic que protegeix la llibertat d'expressió dels grans diaris nacionals i que ens protegeix de l'agressivitat de certs artistes que ens ofenen amb comentaris feridors contra les grans instuticions espanyoles. La democràcia ens assegura que un raper no ens farà dubtar del nostre Rei sense que caigui sobre ell tot el pes de la nostra justícia (democràtica). Una democràcia (l'espanyola) tan consistent i ferma que actua amb decisió contra aquells que volen votar. Per això els espanyols voten cada quatre anys un dels dos grans partits del Congrés: per evitar que altres votin coses que no són democràtiques. Això és una democràcia! (més o menys).

 

 

Aturem el feixisme de tots aquests dements que demanen llibertat. El feixisme de tots aquests que volen votar coses trascendents. El feixisme de tots aquests que volen sortir de la presó malgrat tenir idees pròpies. Per favor. Aturem el feixisme.

 

Comentaris