Albert, Joan, Alícia, Pere, David, Artur, sopem?

"Com que nosaltres, el meu grup d'amics, continuem sopant i discutint sobre política, intentarem que els líders de la resta de partits polítics amb representació al Parlament de Catalunya acceptin aquesta invitació"


El 12 de desembre vaig publicar la carta oberta "Junqueras, sopem?" en aquest mateix mitjà de comunicació. Va ser un article que es va acostar a les 2.000 lectures i va despertar molta curiositat i expectació entre els contactes personals i també a les xarxes socials. Però, malauradament, com dirien alguns amics castellans, "todo mi gozo en un pozo", perquè, ara com ara, no he sabut res de l'Oriol Junqueras, no n'he tingut cap notícia, ni resposta, ni res. I em sap greu i em sorprèn, perquè teníem molt d'interès a fer aquesta trobada.

Tot i que no em dono per vençut, perquè sóc una persona optimista de mena, és evident que si ha passat pràcticament un mes sense que la carta oberta hagi despertat cap tipus d'interès al nostre primer convidat, digueu-me perspicaç, però crec que ens quedarem amb les ganes de fer aquest sopar... I vosaltres, amics lectors, de saber el resultat d'aquest sopar-tertúlia ciutadà-polític-periodístic.

És curiós, perquè l'Oriol Junqueras és un dels pocs líders dels principals partits polítics catalans que no hauré entrevistat. Tampoc no he tingut encara l'opció de fer-ho, és a dir, mai no ho he demanat, però vist el resultat d'aquest primer intent de contacte...

Recordo que amb motiu de les eleccions autonòmiques del 2010 vaig entrevistar Artur Mas (CiU) en un hotel de Cerdanyola; Joan Puigcercós (ERC), a la redacció del Diari de Sant Cugat; Albert Rivera (C's), a la seu del partit a Barcelona; Joan Herrera (ICV), a Valldoreix, i Alícia Sánchez-Camacho (PP), a la seu del partit a Sant Cugat. Entrevistar José Montilla (PSC) va ser missió impossible, i no me'n feu explicar els motius...

Bé, tornem al tema: com que nosaltres, el meu grup d'amics, continuem sopant i discutint sobre política, intentarem que els líders de la resta de partits polítics amb representació al Parlament de Catalunya acceptin aquesta invitació. Fins i tot acabarem demanant-ho al president Mas. De fet, ja li ho demano ara mateix, perquè vagi buscant un forat a la seva, imagino, també atapeïda agenda. Per optimista, com us he dit abans, que no quedi.

Però anem a pams. Perquè no se'ns acumulin tots els polítics de cop, i per cloure aquesta segona i ja darrera carta oberta, començaré per demanar a l'Albert Rivera (C's) i a en Joan Herrera (ICV): com ho teniu per muntar un sopar durant els propers mesos? Un sopar de forma separada, és clar. Quin tipus de sopar? Llegiu l'article "Junqueras, sopem?" i hi trobareu la resposta. Que com podeu contactar amb mi? Ho podeu fer a través dels vostres representants polítics a Sant Cugat; ens coneixem. O bé amb una trucada a la redacció del Diari de Sant Cugat. És fàcil, oi?

Bé, pacients lectors, si mai arribem a fer algun d'aquests sopars, ja us ho faré saber. Mentrestant, prometo que l'article que publicaré al febrer serà d'un altre caire, i deixarem aquest afer de banda. Parlaré d'altres temes polítics, que n'hi ha molts.

Que tingueu tots un bon any 2014, ple de bones notícies, salut, feina i amb consulta (encara no entenc per què no ens volen deixar opinar en ple segle XXI!).

 
 

Comentaris