“El tripartit rebutja les compareixences de Castells, Nadal, Casas i Bragado”
Titular de l’agència Europa Press

Reprodueixo tot seguit un extracte d’una agenda real o imaginària:

Coses a fer pel que fa a la suposada corrupció:

-Impedir la creació d’una comissió d’investigació sobre el cas Pretoria: ens pot esquitxar.
-Crear la comissió Millet, que pot esquitxar CiU.
-Continuar intentant evitar que Castells o cap altre dels nostres, de la Generalitat o l’Ajuntament, vagi a declarar a la comissió del cas Millet. La vam crear per esquitxar l’oposició…
-Resar perquè l’assumpte de l’hotel del Palau no acabi esclatant-nos als morros. Demanar informes sobre aquesta jutge jove.

Altres:

-No dir res sobre el burca i la niqab. No ens va bé de cara a les eleccions. Continuem fugint d’estudi. Ja legislarà Zapatero sobre el tema.
-Insistir a dir que els rics pagaran més IRPF. Segurament ja no serem al govern quan toqui aplicar-ho, o sigui, que semblar guais i fer propaganda ens surt de franc.
-Fer una llei per a homosexuals i transsexuals. No hi haurà temps d’aprovar-la, però s’aplica el criteri anterior sobre semblar guais i la propaganda.
-Portar, juntament amb el PP –per a això amb el PP sempre s’hi pot comptar-, la proposta de referèndum feta per iniciativa popular. Cal estalviar maldecaps al PSOE.
-Fer un decret per acabar amb el desagradable embolic dels informes inútils encarregats a amics i pilotes. Per descomptat continuaran al calaix tancats amb clau.
-Continuar col·locant informacions favorables als informatius de TV3, encara que no siguin notícia. Reclamar als mitjans i periodistes amics que redoblin esforços, que no ens fallin. Els necessitem.
-Assegurar-nos que Saura aquesta vegada porta bé el tema dels Bombers. Aquest estiu no ens podem permetre un altre desastre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa