Xxxxt, que ha marxat

"Quim Torra ha protagonitzat el minut d'or d'aquesta legislatura en acomiadar Inés Arrimadas, fins ara cap de la més deslleial oposició d'Europa"

(...) sent aquest silenci, senyora Arrimadas? (...) doncs aquest silenci és el que queda del seu pas pel Parlament. El no-res". Quim Torra ha protagonitzat el minut d'or d'aquesta legislatura en acomiadar Inés Arrimadas, fins ara cap de la més deslleial oposició d'Europa. Ciutadans i els seus dirigents han utilitzat la societat catalana com a decorat de fons per teatralitzar un discurs de suposat heroisme nacionalista, ple de banderes i cutters nocturns, que els proporcionés un bon lloc a la gran repartidora madrilenya. I ara se'n va, seguint els passos d'Albert Rivera. Els dividends de l'Ibex s'aconsegueixen com calgui, però es cobren a Madrid.

 

El cas és que ara el tàndem Rivera/Arrimadas assetja un objectiu més suculent, que és el lideratge de la dreta espanyola. Poc a poc redirigiran el seu vandalisme polític contra les velles -i podrides- estructures del PP, mentre procuren defensar-se de la fúria visigòtica de Vox. Quim Torra i tot plegats ens mirarem, a distància, la polseguera llunyana de les trifulques internes de la dreta-extrema-dreta, calcades de les bufetades entre falangistes, requetés, monàrquics i cedistes dels anys quaranta.

 

 

En el mateix AVE, els capitostos ciutadans coincidiran amb Miquel Iceta, el protagonista del pròxim -i pobríssim, perquè passa pel Senat- intent de tercera via. Però ara faran veure que no es coneixen. A Madrid comença una altra funció.

 

Comentaris (5)
LLARENA dPENA Fa 9 mesos
La nova Gracita Morales, l'Acostades, s'en va a madrid. No la trovarem a faltar. Els mentiders, populistes troben el que sembren. Continuen el Carrizosa i la Lorena. Poc canviará perquè s'alimenten d ela mateixa carronya que en Rivera i la nova Gracita Morales. És el que hi ha. Els escanyols, ja la coneixeran i no els envejo.
Clar Fa 9 mesos
Magnific! Confiem que els nervis i l’ambcio es desfermin entre els clans franquistes i es destrossin mutuament. Manca l’obra santa. Adeu
Regal de comiat Fa 9 mesos
Un cúter i un megàfon embolicats amb un llaç groc ... Ah! I un potet de bilis negra.
Serà un plaer Fa 9 mesos
Serà un plaer no tornar a veure ni sentir Inés Arrimades i Carlos Carrizosa al nostre Parlament. Jo quan sortien canviava el canal. La indecència de les seves mentides i els seus gestos em superava, no puc amb la seva doble moral. Com diem aquí: bon vent i barca nova.
Ep! Fa 9 mesos
Molt em temo que el trapella carrizosa ez queda.
Victor Fa 9 mesos
I també Rivera i Arrimadas faran servir les seves tàctiques contra PSOE i Podem. El que volen és destrossar-los per arribar al poder com a líders de la dreta. No sé perquè em sembla que a Madrid no tindran tanta paciència com nosaltres, per molt de dretes que siguin. Faran reaccionar les esquerres, com aquí fan reaccionar els independentistes.