Vermell tebi, quasi taronja

"Tot plegat deixa l'independentisme com a única força realment transformadora de la societat catalana"

Ja ho eren, però ara està quedant clar sota la llum del sol. Barcelona en Comú és un partit com als altres -amb l'honorable excepció de la CUP- liderat per persones que, com sol passar, intenten perpetuar-se en el poder i que busquen aliats, si cal a l'Infern, per conservar la butaca sota el cul. Prova d'això és l'ofensiva d'Ada Colau i els seus per atraure el PSC i, si convé, Manuel Valls a una majoria d'amics del sistema que eviti un destí incert a l'encara alcaldessa i el seu entorn. En definitiva, una revolució sostinguda per les elits econòmiques i financeres d'aquest país.

 

Tot plegat deixa l'independentisme com a única força realment transformadora de la societat catalana. Només des d'aquesta opció política s'han encarat iniciatives rupturistes com la que ha impulsat l'ANC -estratègia encertadíssima d'Elisenda Paluzie- a les cambres de comerç catalanes, amb victòria imprevista a Barcelona. I només des de l'independentisme es planteja un projecte republicà i integrador que va molt més enllà dels límits que imposa l'ecosistema polític madrileny.

 

 

Tanta por fan ERC i JxCat que els de dalt exploren un front nacional espanyol que vagi dels comuns al macronisme espanyol, passant pel socialisme més rubalcabista. Al capdavall, el vermell, quan es fa molt tebi, s'assembla massa al taronja.

 

Comentaris (8)
federalista Fa 8 mesos
cot, 15 de 41 cot, 15 de 41 cot ,15 de 41, com no et crec un retardat saca les comptes cot i el percentatge, 36.8 per cert , m'ix a mi pero fes-ho tu per veure que no t'enganyo i ja despres en el teu pamflet subvencionat tu i el trio de mercenaris fanatics a sou que tens cotalelo, espot i alexandre, lo millor de cada casa ,parleu i dieu bajanades.
Coi Fa 8 mesos
Colau aviat demanaràs ajut a la PAH perquè no et fotin fora de l'ajuntament.
kein problem Fa 8 mesos
si colau pacta amb collboni i valls , esta cavant la seva fossa política.
Maragall ho té fotut Fa 8 mesos
Algú s'hauria de preguntar perquè el PSC ha remuntat tant i la Colau ha resistit. Si no ho entès malament era el terreny on ERC pensava d'eixamplar la base, gent d'esquerres i tot això. A la primera de canvi han tornat a les arrels. Eixamplar per on no hi ha consciència independentista i la gent s'emmiralla en una Espanya "socialista" té això.
Lluis Fa 8 mesos
El problema no es el psc, el problema son els colons que voten al psc
Vas malament de Pantone, Cot Fa 8 mesos
Qualsevol sap que el vermell tebi és el rosa, no el taronja. Per tal qu'el vermell es torni taronja es necessita groc.
Lisa Fa 8 mesos
Ja sabem tots lo trepa que és la Colau, ara que ha trobat una cadira, no la daixerà anar facilment!
Espectador Fa 8 mesos
El gran problemas de Catalunya es el PSC , malgrat això el voten .PSC =155
El gran problema de Catalunya Fa 8 mesos
És el secessionisme i els seus mamporreros.
Fat Boy Fa 8 mesos
Parlar de mamporreros i del Collboni es de mal gust.