Sánchez i el seu policia

"La campanya electoral espanyola s'ha convertit en una subhasta a l'alça sobre la quantitat de repressió que l'Estat ha d'exercir contra Catalunya"

La visita de Pedro Sánchez a Catalunya d'aquest dilluns caracteritza bastant bé la profunditat del conflicte que es viu entre la societat catalana i les estructures de poder de l'Estat espanyol. Pedro Sánchez no només es nega a parlar amb els representants democràtics de Catalunya sinó que menysprea tots els ferits greus -quatre d'ells amb seqüeles oculars de per vida- i es limita a visitar, exclusivament, el policia ingressat. Una actitud que ha generat el rebuig frontal tant de la direcció de l'hospital com de gran part del personal sanitari que, a la sortida, van acomiadar-lo reivindicant la llibertat dels presos i demanant-li un diàleg que el president espanyol no està disposat a obrir.

La campanya electoral espanyola -amb l'honorable excepció de Podemos i Més País- s'ha convertit en una subhasta a l'alça sobre la quantitat de repressió que l'Estat ha d'exercir contra Catalunya. Vox s'enfila a les enquestes perquè ofereix emmanillar el president Torra sense contemplacions i decretar l'estat d'excepció, desplegant l'exèrcit i limitant els drets democràtics dels catalans. Molt a prop de Santiago Abascal, el PP i Ciutadans prometen als electors un 155 plus, amb destrucció de l'autogovern de Catalunya durant un periode indefinit, col·locant els Mossos d'Esquadra i els mitjans de comunicació públics sota comandament directe de Madrid. El PSOE ha entrat en la competició ultranacionalista sobreactuant una actitud de fermesa contra l'independentisme per la via d'insultar, reiteradament, el president de la Generalitat.

 

Fins passat el 10N la política espanyola estarà paralitzada. És més, el nacionalisme espanyol se seguirà inflamant a través del conglomerat mediàtic madrileny. Tot plegat no farà més que aprofundir el fossat entre les opinions públiques catalana i espanyola, que perceben de forma contraposada els mateixos fets. Com Pedro Sánchez a Sant Pau; el president només hi veu un policia al mateix lloc on el personal sanitari atén ferits.

 

Comentaris (9)
Josep M. Fa 2 mesos
Galdós paper el del president Ñ, de visita als malalts postissos. Per cert, el va condecorar ? Què poc, aquest impresentable, ignorant i xulo, coneix el caràcter català !! Dius que CAT està dividida i Torra no és el president de tots, ... i tú ho ets de tots els Ñ ? Apa i que et moqui la iaia !!
Josep Sierra Roca Fa 2 mesos
Bufff!! doncs encara queden dies fins el 10N
Fat Boy Fa 2 mesos
No els odiem lo suficient. A l'inreves que ells.
JordiP Fa 2 mesos
He sentit un senyor comentant per la ràdio que el Marlaska ha instat els hospitals a perllongar les baixes de polis lesionats. I també a que els hi posin uns embenats i apòsits més grans del necessari per que semblin lesions més greus. Algú ha investigat aquesta denúncia? Si és cert, val donar-li la màxima publicitat. Falsaris, mentiders i pocasoltes.
JordiP Fa 2 mesos
Segurament en Sànxes va quedar estranyat de veure que uns del grup d'empleats que el acomiadaven xiulaven i altres aplaudien. I no es barallaven ni es discutien i eren tan amics. Aquesta és la "fractura" que ells volen vendre a la resta d'Eapanya. Cal veure que hi posen a la locució les teles mesetàries. Com manipularan aquestes imatges?
Ferran Fa 2 mesos
Junqueras diu que quan siguem independents serem molt amics dels espanyols. Mentida. Quan siguem independents hem de construir un mur ben alt i ens hem d'aïllar d'aquests malparits. Són dolents, viuen en l'odi a Catalunya, tots ells, i caldran dos o tres generacions perquè se'ls pugui començar a tractar sense perill d'agafar la ràbia o la triquinosi.
Jo Fa 2 mesos
I a més era fals que el policia estigués ferit. Els metges ja li havien donat l'alta però es va quedar per a fer el teatre.
el teu Fa 2 mesos
lloriqueo mañanero indepre del señor Cot ... qué cantidad de sonrisas durante las noches de la semana pasada en Barna ;)
Pepet de Vallmanya Fa 2 mesos
ejPPañol = feixista . La seva pròpia llosa els enterrarà amb vida ....