Perpinyà, aire fresc

"El 29 de febrer, l'independentisme celebrarà una gran victòria"

Encara queden dues setmanes, però sembla que l’acte de Perpinyà amb Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí serà una alenada d’aire fresc per a l’independentisme. A quinze dies de l’esdeveniment, l’ANC ja té 400 autocars plens de catalans que no hi volen faltar per res del món. Però no és només que vulguin veure i donar suport a part del que va ser el seu govern legítim -i que ara ha de viure a l’exili-, sinó que també suposa una gran victòria enfront d’Espanya. Tots tres polítics trepitjaran després de més de dos anys territori català, malgrat la brutal repressió que porta exercint l’Estat espanyol contra l’independentisme des de l’1 d’octubre del 2017.

Així les coses, el moviment independentista tornarà a mobilitzar-se massivament el proper 29 de febrer, després d’alguns mesos d’incomprensió -i no ho amaguem, també tristesa- pels esdeveniments polítics, encarnats en les continues picabaralles i mala relació entre els dos socis de Govern, JxCAT i ERC, que ni tan sols han tingut la decència de dissimular les fortes discrepàncies. Ho farà perquè, en això sí, la democràcia ha guanyat. Espanya no pot impedir que tots tres es moguin lliurament pels països europeus, i això els crema.

 

Aquell dia, l’independentisme celebrarà una gran victòria. El proper 29 de febrer, aquells que volen que Catalunya tingui un estat propi tornaran a exhibir múscul, i Espanya faria bé d’entendre que la frase de Jordi Cuixart la subscriu bona part d’aquest país: “Ho tornarem a fer”.

 

Comentaris (6)
Doctor Strangelove Fa 1 día
O sigui un batxiller, un papissot convers fill d'un comunistot i una iaia que no ha treballat mai, és aire fresc? Diria que més aviat és ferum. En fi....Doc.
A la autora Fa 1 día
¿aire fresco?, chica, te veo un poquillo fanática....Los fieles vais a Francia a ver al amado líder. Ya oleis a rancio y a antiguo. Pero, por favor, no os llevéis el bocata de casa y gastaos el dinero,que vais al extranjero ¡por Dios!
ganxó Fa 1 día
Es nota, ets un nyol. Ensenyant les orelles.
Ivan Fa 1 día
Imparaplassss
Pepet de Vallmanya Fa 1 día
Ja veurem si el "diàleg" d'ER(Ñ) no fa que l'acte es suspengui per PPresions del feixisme ejPPañol (PPSOEC'sVox) !
Joan Jaume Fa 1 día
Aquell dia, l’independentisme celebrarà una gran victòria, d'acord, ho desitjo però només si la Prefectura nos dona les autoritzacions !
Espectador Fa 2 dies
El "ho tornarem a fer " haurá de ser amb altres partits polítics.El aire fresc es també aixó .